В останні часи, наче перед Страшним Небесним Судом, навіть хрещені люди знаходяться на краю безодні. Спочатку ми, без молитовного каяття, приймаємо особисте цифрове ім’я з числом звіра. А потім — автоматично втрачаємо рятівне ім’я нашого Спаса. Спокушаються навіть обрані.

І ми «не помічаємо» підступної підсвідомості у «невинних» дитячих мультиках, у музичних кліпах, у рекламах, на торгівельних марках та в загальній інформаційній павутині.

Сьогодні вже без молитви навіть нікуди поставити чисту ногу, щоб захиститись від сміття.

Ми помилково звинувачуємо в системному знищенні країни лише зовнішніх ворогів та внутрішніх зрадників-бариг. Але вони давно вже самі не відають, що творять, бо продали свої душі дияволу за 30 смердючих срібних. І вони навіть не усвідомлюють, що тягнуть за собою весь рід.

Та невже ми самі взагалі ні в чому не винні? Винні! Нам також все це дається лише по нашій «вірі».

Не випадково істинні монастирі вже остаточно зубожіють і зачиняються. Але деякі популярні проповідники та первосвященники користуються власними яхтами та літаками. Сучасні зірки шоу-бізнесу, зірки харизматичної духовності та політичного аферизму укладають таємні угоди з сяючим Люцифером і потім вже самі «сяють» лукавим пекельним світлом. Вони публічно прикривають одне око, вітаються між собою таємними жестами, перевернутими крестами та рогатими пальчиками. А ми робимо вигляд, що нічого не помічаємо і не розуміємо. Усе це погано закінчиться для всіх.

Як у таких умовах може врятуватися людина, родина та Україна???

1. Ми нікого не засуджуємо! Молимося за усіх та благословляємо ворогів. Довіримось Святому Творцю. На все воля Божа. Адже сміється той, хто сміється останній.

2. Вибачаємось щиро і чесно, тобто каємось перед Господом за власне лицемірство. Адже у Нього не лише одне цифрове око — Він бачить все!!!

Наш Творець все знає, контролює і остаточно осудить кожного на віки вічні!!!

3. Ми знаходимо Святого Духа в собі і постійно прославляємо рятівне ім’я Спасителя у кожному диханні, на кожному кроці і при будь-яких обставинах:

Ісус Христос — Боже мій,
Спасибі Тобі!!!
Отець і Син і Дух Святий,
Слава Тобі!!!

І ми маємо запам’ятати раз і назавжди однозначне живе Слово: «В чому застану — у тому й засуджу». Так написано.

А тепер – кілька слів про пияцтво і ненажерливість та іншу рабську залежність: «Це не лише медична хвороба, але ще й небезпечний духовний гріх».

Так написано. Віра без справ — мертва «віра». Вірте!!!

Вінниця. Всеукраїнський Центр «Свобода без коду!!!»