Сьогодні вони стали невід’ємною частиною великої військової родини.

Академію Віктор Олексіюк закінчив за спеціальністю «Озброєння та військова техніка». У військовій частині, в якій, до слова, минулого року встиг пройти військове стажування, отримав посаду заступника командира роти бойового забезпечення з технічної частини. Ще з дитинства він мріяв стати професійним військовим, особливо його цікавила військова техніка. Своє бажання та мрію, Віктор перетворив у роботу, ставши офіцером НГУ. Тепер з честю носить офіцерське звання.

«Я довго ішов до своєї мрії, і тому готовий з честю нести офіцерське звання та передавати набуті знання та навички менш досвідченим військовослужбовцям. Ну й, звісно, прагну зростати та розвиватися», – розповідає лейтенант Віктор Олексіюк.

Лейтенант Артем Артамонов приймає посаду командира господарчого взводу роти матеріально забезпечення. Він запевняє, що навчання в академії це тільки початок, адже у військовій справі потрібно постійно вдосконалюватися та вчитися.

«Три з половиною роки навчання були дуже насиченими та цікавими, але це тільки початок військового життя. Зараз я чітко усвідомлюю, що ті знання й навички, які отримав в академії стануть у пригоді під час проходження служби в частині», – зазначає лейтенант.

Далі у молодих офіцерів проходитиме ввід у посади і вже скоро справжні бойові завдання. Тож тепер вони мають впроваджувати свої набуті знання, набувати досвіду та з честю нести офіцерське звання.

Валентина Лісова