Ця весільна церемонія претендує на одну з найкоштовніших серед українських селебріті, бо, за попередніми підрахунками експертів, на неї пішло сотні тисяч доларів.

Модель і телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка родом з Рахнів-Лісових Шаргородського району, вийшла за­між за казахського бізнесмена на ім’я Алмаз. Подія відбулася на Мальдівських островах у колі рідних і друзів. Відомо, що до Іванки приїхали дві сестри, мама та навіть бабуся з Вінниччини, інші родичі. Були присутні і рідні Алмаза з Казахстану.

Весілля мало великий розмах, адже для нього пара замовила розкішне декорування на пляжі, запросили на свято рідних з усього світу. Наречена була у ексклюзивному весільному вбранні. Для події наречений вибрав молочний костюм, білу сорочку і коричневе взуття, в той час як Іванна — плаття кольору шампанського з розрізом від стегна, відвертим декольте і шлейфом.

– Я дуже довго не розуміла, яку сукню хочу, але потім уявила себе там, на острові, і перед очима з’явився образ острівної принцеси. А з ним розуміння, що сукня повинна бути легкою, повітряною, романтичною, ніж­ною… Сукня шилась дистанційно. Чомусь з самого початку я знала, що її творцем буде геніальний дизайнер — містер Джордж Хобейка. Ну, от не знаю, чому, — розповіла про свою сукню наречена Іванна.

— Мабуть, це на рівні відчуттів і мені просто неймо­вірно імпонує стиль цього всесвітньовідомого кутюр’є. Далі почався процес виготовлення сукні. Було складно, якщо чесно. Я кілька разів намагалася донести свої бажання до дизайнера через його менеджерів. Часто ми не чули один одного, і виходив «зіпсований телефон». Але коли містер Джордж сам вийшов зі мною на зв’язок, він нібито відчув мій настрій, мої внутрішні відчуття і мій темперамент. Ми відразу знайшли спільну мову, і він приступив до виготовлення сукні з усіма моїми побажаннями.

Уявляєте, була лише одна примірка! Далі було ще багато перешкод з отриманням сукні. Спочатку вона застрягла в Європі на декілька днів через снігопади. Потім тут її не діставали з літака з тієї ж причини. У підсумку, на складі DHL були питання з розмитненням, і ми зовсім не вписувалися у терміни. Але я знаю, що небеса з нами. Завдяки сестрі мені вдалося вчасно її дістати, прямо в аеропорту зробити примірку і віддати на коригування, а потім на острів сукню привезла мама.

На шиї нареченої і вухах красувалися дорогі прикраси, взулась у босоніжки з камінням. Фату Іванна не одягала, віддавши перевагу лаконічній зачісці з розпущеним волоссям. Гостей розважали зірки Dan Balan і MONATIK, а також підопічні останнього Lida Lee і Nino. Також на весіллі виступив Амадор Лопес з групою RUMBERO’s. Ведучими весілля були шоумен Олександр Бєлов і російська телеведуча, якій заборонено в’їзд до України, Катерина Варнава. Оскільки це була церемонія для рідних, велике весілля має бути ще в Києві у червні.

У Рахнах-Лісових щиро раді за особисте життя Іванки. Кажуть — дівчина з багатодітної родини. Тато працював музикантом, грав на весіллях, мама сиділа із трьома донечками. Та якось наймолодша сестра Іванки захворіла, а батька не було вдома. Довезти її у райцентр у Шаргород не було чим, дитина померла. Кажуть, що цю втрату родина важко пережила і зрештою розпалась, бо матір втомилась постійно бути сама. Крім того, сама Іванна розповідала, що батько докоряв мамі, що начебто ця донька не від нього, бо не схожа на інших. Та коли у його брата народилась донечка, як дві краплі схожа на Іванку, всі заспокоїлись. У тата невдовзі з’явилась нова сім’я, у мами Іванни теж, остання народила доньку. Вітчим тримає землю, у них з падчеркою дуже гарні стосунки.

Іванна Онуфрійчук закінчила школу на відмінно, навчалася в Академії митної служби України. З часом перевелась до Міністерства екології у Київ і ще рік працювала в юридичному департаменті.

– Будучи студенткою, я роздавала флаєри в метро і на автобусних зупинках. Отримувала за це 50 грн у день. Але зрозуміла, яка це важка робота, і вирішила шукати іншу. Потім поповнювала мобільні рахунки — у мого одногрупника був такий «бізнес», але і він не вистрелив. Далі згадала, що вмію робити масаж — мама в дитинстві навчила, і я всім родичам робила. Знайшла масажний салон недалеко від гуртожитку і пішла влаштовуватися. Директор запитав, чи є у мене диплом. Коли виявилося, що немає, дав «тестове завдання» — попросив зробити масаж спини. Я отримала позитивний відгук, і мене не тільки взяли на роботу, а й зробили потім диплом. Пропрацювала в салоні пів року, заробила свої перші великі гроші — тоді ця сума здавалася мені просто космічною! А далі вже працювала за фахом — на держ­службі, — каже наша землячка.

Окрім роботи в державній установі, була моделлю. Іванна стала обличчям відомих глянців, знімалась у рекламних роликах. Окрім того, красуня знялася у реаліті-шоу: «Богиня шопінгу», «Ікона стилю», «Інтуїція», «Панянка-селянка» та у кліпі гурту «Bigudi SHOW». Має титули у конкурсах краси «Міс Принцеса України» та «ТОР-7 Miss Princess of the World».

Після того наша землячка сконцентрувалась на телевізійній кар’єрі і стала ведучою програми «Без краватки», у якій проводить інтерв’ю з відомими чоловіками країни. Дівчина не раз зізнавалась, що хоче гарно жити, і саме коханий з Білорусі подарував їй розкішну квартиру у Києві, після того було «Бентлі». Утриманкою вона себе ніколи не вважала, навпаки, переконана, що жінка має навчитись приймати подарунки.

Зі своїм Алмазом Іванна познайомилася у 2018 році в Іспанії на відпочинку, де вона проходила детокс-програму для організму. Чоловік тоді ще не був розлученим. Там він її запросив на похід у гори з групою інших людей. Вони обмінялися номерами і домовилися зустрітися у Києві. Близько пів року вони спілкувалися по телефону, час від часу Алмаз прилітав до дівчини в столицю України. Потім вони вирушили на Мальдіви, але карантин і життя на дві країни (Алмаз живе в Швейцарії) внесли свої корективи у стосунки, втім, онлайн-побачення все ж завершилися пропозицією заміжжя.

Влітку Іванка отримала пропозицію руки і серця під час святкування власного дня народження. Його красуня відсвяткувала в одному з найдорожчих ресторанів-готелів біля Львова. На вечірку завітали співак Іван Наві, ведуча Катерина Осадча, рідні та друзі. Гостей розважав співак MONATIK, саме під його пісню «Вечность» наречений Іванни зробив їй пропозицію, подарувавши перстень з діамантом у п’ять каратів. Зі сльозами на очах наша землячка відповіла «так». Алмаз — нафтовий трейдер. Своїй половинці він пос­тійно дарує брендові подарунки. Так, нещодавно Іванна опублікувала відео, на якому наречений заніс у її кімнату десятки пакетів «Шанель», «Діор» та «Луї Віттон»…

Зараз молодята домовилися жити на дві країни, бо в Україні в Іванки робота, мама із сестрами та улюблений кіт, в якого в Інстаграмі кількасот тисяч підписників…

Віталіна Володимирова