Він відбувся у м. Сторожинець (Чернівецька область). Стартували понад 100 спортсменів із 5 різних областей України. Вони представляли різні стилі єдиноборств: таїландський бокс, кікбоксинг і ММА.

– Поєдинки проходили за правилами кікбоксингу (розділ К-1). Але не в класичному для нього рингу, а у восьмикутнику (клітці), – розповів президент та головний тренер Немирівської федерації таїландського боксу Сергій Рожук.

Два спортсмени з Вінниччини здобули золото. Це Вадим Березовський (14 років, до 67 кг, одноголосним рішенням суддів) і Рустам Зінатулін (12 років, до 40 кг, роздільним рішенням суддів.
Також в активі бійців із Немирова срібні нагороди. Це Артем Єременко (понад 18 років, до 67 кг). В фіналі він провів шикарну зарубу і роздільним рішенням суддів отримав поразку. Микита Ліщинський (категорія понад 16 років, до 69 кг) програв в рівному фіналі кандидату у майстри спорту України.

– Наші спортсмени розпочинають підготовку до Чемпіонату України з таїландського боксу, який відбудеться у Вінниці, – повідомив Сергій Рожук.

Фелікс Жанін