Вона є прикладом сильної і успішної жінки для багатьох українок, розповідає про кар’єру, сім’ю, виховання дитини, саморозвиток, спілкування з друзями і рідними. Жінка родом з Тернополя, але заради кар’єри блогерки переїхала із сином та чоловіком до столиці з Тернополя. Втім, минулого року Таня та її Орест зі скандалом розлучились, причиною начебто стали зради останнього! Здається, що тільки лінивий не перемивав кістки цієї пари, але нещодавно стало відомо, що у Тетяни Прентковіч нове кохання – вінницький підприємець Андрій Гонковський. Більше 5 років тому він заснував Smm-агенство, тоді створив перший онлайн курс, з тих пір і заробляє на цьому та вебінарах.

Блогерка Тетяна зізналася, що нарешті-то може розслабитися і дозволити собі бути дівчинкою поруч з сильним чоловіком.Спочатку пара приховувала відносини від оточуючих. Карантин спростив цю задачу, так як закохані багато часу проводили вдома.

-У момент, коли наші стосунки починались, я настільки кайфувала, що про це знали лише двоє людей. Були моменти, коли ми ходили в кіно по черзі, щоб ніхто нас не побачив разом. Я ще тоді не розлучилась офіційно, для мене це було неприпустимо, хоча з чоловіком ми поставили крапки в кінці 2019 року. Потім мій колишній чоловік написав пост як виправдання через те, що всі його звинувачували у зраді: «А взагалі в Тані вже стосунки з січня місяця! Вона теж не чемна». І тоді мені прийшлося хоча б трішки говорити, бо вже почали придумувати, що я зрадила ще раніше. Ці чутки мені не подобалися, тому я вирішила привідкрити стосунки.

Зараз поруч з Андрієм Таня відчуває себе комфортно і навіть дозволяє робити паузи в роботі, що раніше для неї було неприпустимим.

– Це той момент, коли можна розслабитися, все відпустити. Я не знаю, що таке тратити гроші на те, щоб заправити машину. Він насправді закриває такі моменти, до яких я не звикла: «А що, так можна?», «А що, за поїздку за тебе заплатять», «Ого, Cartier!». Це прикольно, ти відчуваєш себе зовсім по-іншому. Я звикла, що раніше у мене все було під контролем, треба було слідкувати за рівнем життя сім’ї, щоб рівень не впав — машину мені, машину чоловіку, дім, це все завжди було на мені, тому що так вийшло, що в мене вдавалося краще заробляти. А тут ти такий — «А, ну ок, я сьогодні не хочу йти на роботу, йду в спа на цілий день». Це дуже кльово, коли можеш собі це дозволити».

При цьому Таня Прентковіч впевнена, що коханий ніколи не змусить її відмовитися від кар’єри і присвятити себе виключно сім’ї.. То ж чи одружиться вінницький підприємець на успішній блогерці і чи не стане знову публічна слава завадою для кохання – слідкуватимемо разом!

Віталіна Володимирова