Троє із них повернулися із клубів Словаччини і Таджикистану.

Вісім гравців поповнили лави «Ниви», уклавши контракти. Більшість із них – вихованці вінницького футболу. Причому підсилення нашої команди є доволі кваліфікованим.

Це воротар Максим Гурідов, який поновив свою спортивну кар’єру. Він останнім часом не виступав на професіональному рівні, а перед цим грав за нашу «Ниву». Захист підсилили Вадим Хохлов («Нива», Тернопіль), що вже виступав за наш клуб, і Дмитро Бондар, який останніх два сезони провів у вищій лізі Таджикистану за «Худжанд» та «CSKA» (Душанбе).

Новими півзахисниками «Ниви» стали Іван Петрук, Ігор Маляренко (обидва повернулися зі словацьких клубів), Володимир Кучер («Кристал», Херсон), Максим Зеленевич (ФК «Черкащина»). Напад доумплектовано Владиславом Загробським (аматорський «ЯСКО», Вінниця).

– Ще можливе й точкове підсилення складу. Сподіваємося на успішну гру в сезоні і старожилів команди, і новачків, – каже головний тренер «Ниви» Володимир Циткін.
Днями в черговому контрольному поєдинку вінницька «Нива» на стадіоні спорткомплексу «Нива» приймала власну «молодіжку». Зокрема, «Ниву» U-19, яка виступає в чемпіонаті України серед однолітків. Гра проходила під контролем профі і завершилася із рахунком 6:0. Гольовий дубль оформив Дмитро Івашків. По одному голу у ворота суперників провели граючий президент клубу Артур Загорулько, а також Ярослав Браславський, Дмитро Білик і Владислав Загробський.
Перший офіційний матч «Ниви» в 2021 році запланований на 19 березня. Наш клуб в рамках чемпіонату України прийматиме славетні «Карпати» (Львів).

Фелікс ЖАНІН