Вінницька спортсменка Коба Джойс знялася у новому кліпі Віталія Козловського. Прем’єра відеороботи відбулася 12 лютого. Кліп на сингл “Мала, танцюй” станом на 15 лютого набрав понад 650 тис. переглядів. Наша красуня зіграла одну із представниць жіночої статі, яка вірить у щире кохання та чекає свого милого. Для зйомок вона одягнула купальник бежевого кольору.

– Щоб розкрити задум, у відео з’являються абсолютно різні жінки: від 6-річної моделі до 73-річної володарки рекорду “Фотомодель найповажнішого віку”, Галини. Також героїнею відео стала юна модель Катерина Лупеко. Головну жіночу роль зіграла дизайнер Анна Юдаєва. Також вона в рамках власного бренду Anna Yudaeva Couture розробила образи для кліпу. Один з них – костюм Віталія, що складається з двох половин – чорної і синьої. У кліпі є ще один дуже незвичайний образ – це “тінь”. Вона уособлює всі спокуси, сумніви, страхи, з якими час від часу доводиться боротися кожному з нас, – розповів прос вою нову відео роботу Віталій Козловський. – Це подарунок шанувальникам до Дня Всіх Закоханих, адже прем’єра – про любов. Головну ідею кліпу артист передає у власному вірші: В якому б віці жінка не була, В її душі завжди живе мала – Маленька дівчинка, що мріє про кохання, І не важливо – перше чи останнє .

Додамо, що за плечима Джойс Коби серйозне спортивне минуле. У 2014 році вона завоювала «срібло» на літніх юнацьких Олімпійських іграх в Китаї, а також «золото» на чемпіонаті Європи 2017 року з легкої атлетики в складі збірної України.

Здобутки вінничанки насправді важко перерахувати. Сильною стороною Коби був спринтерський біг: у цій дисципліні вона і побила рекорд своєї тітки, який був найкращим у Вінницькій області. Але 2018 року дівчина закінчила виступати у великому спорті через травму спини, бо просто не змогла стати на ноги. Із тренером Володимиром Прошиним у них залишились дружні стосунки, адже він певною мірою став для дівчини другим батьком. Щодо освіти, то спортсменка закінчила Вінницький технічний ко¬ледж за спеці¬альністю «Фінанси та кредит» та продовжила навчання у Донецькому національному університеті на факультеті міжнародної економіки.

Зараз Джойс Коба зосереджена на модельній кар’єрі, а пропозицію спробувати себе у цій сфері отримала випадково. До неї просто на вулиці підійшла дівчина та запросила виступити на показі одягу на Vin Fashion Week, якраз шукали темношкіру модель.

Джойс спробувала, і їй сподобалось. Далі вона взяла участь у конкурсі «Міс Бікіні». Тоді її помітили члени журі з Києва та запропонували роботу моделлю в столиці. Наразі дівчина отримує пропозиції на зйомку одягу вітчизняних та закордонних дизайнерів. Завдяки спортивній діяльності у вінничанки відкрита на десять років туристична віза до Америки. Також мрію підписати контракт з італійськими агентствами, щоб поїхати на покази в Індію, Бразилію та Аргентину.

Нещодавно Коба Джойс отримала роль у другому сезоні популярного серіалу «Папік-2».

Віталіна Володимирова