– Познайомилися ми з Віталієм дуже давно: я була в 9-му класі, а Віталик у 11-му. Тоді у нас не склалося, бо я вчилася ще в школі, а він — у спортивному інтернаті, був далеко від мене. Коли я вже закінчувала школу, відзначали останній дзвінок з класом у місцевій кав’ярні. Там випадково вперше за два роки ми знову побачилися з Віталиком і відновили наше спілкування. Пізніше прогулянки, проводжання до будинку, повільні танці — так і почали зустрічатися. Я навіть вступила до університету Шевченка в Києві, щоб бути ближче і проводити більше часу разом. Але, як на зло, Віталика відправили в оренду в Ужгород, – розповіла Аліна. — Пам’ятаю, як я плакала, коли він їхав. Постійно до нього їздила, через що пропустила дуже багато навчання. Але що поробиш, любов — вона така. Після повернення з оренди в Київ ми вже почали жити разом. Після п’яти років стосунків вирішили узаконити їх. А через рік після весілля у нас вже з’явилася Злата.

Дратує, коли якісь люди пишуть, що я повелася на гроші. Я пройшла з Віталиком всі сходинки його кар’єри разом, під час всіх злетів і падінь була поруч. Для мене — любов і щастя грошима не купиш. Мого чоловіка не можна віднести до романтиків. Як і мене, це не для нас. У нас в родині наголос на гумор, можемо поприколюватися один над одним. Бувало, що дарував великі букети, навіть 1001 троянду.

Мені дуже запам’ятався перший політ на Мальдіви. Я до цього ніколи не бувала за кордоном, тому у мене було море вражень.

Аліна вчилась у столиці на політолога, але нині каже — це був неусвідомлений вибір.

– Вважала університет імені Шевченка найкращим в Україні, напевно, і зараз так є. Хотіла вчитися в червоному корпусі. Вважаю, що людині років тільки у 25 приходить точне усвідомлення, ким хоче бути і чим займатися. Твоє майбутнє — це дуже серйозно, в юнацтві не завжди це розумієш. Іноді шкодую, що коли вибирала, на кого вчитися, не пішла на лікаря-косметолога або дерматолога. Мені шалено подобається ця галузь медицини. Але нині я весь час займаюся дитиною, її розвитком, коли залишається час — собою і своїм розвитком також. На мені всі сімейні справи, на які у чоловіка не вистачає часу, готування, справи по дому. З української кухні вдома все готую: і борщ, і голубці, і холодець. Все добре виходить. Єдине, що мені не подобається у цьому процесі — прибирання після готування. Якимись рецептами ділюся у соцмережах, але, звичайно, виставляю не все. Це теж займає багато часу, тому що потрібно все красиво змонтувати. Коли є натхнення, можу зробити кілька відео.

Нині Аліна успішна блогерка, має кілька десятків тисяч підписників. Вона багато розповідає про догляд за собою, відновлення після пологів, різні процедури. А ще часто виставляє досить відверті фото, які їй робить чоловік Віталій.

– Вмовити коханого — ціле випробування. Коли буваємо на відпочинку, дуже його прошу, іноді навіть доводиться просити людей поруч або наймати фотографа. Нещодавно вмовила його на фотосесію всією сім’єю. Кажу — у нас же дитина, це все історія, потрібно на пам’ять, вона швидко росте. У таких випадках він погоджується. Але взагалі Віталик не дуже любить фотографуватися, може, тому і нема його в Інстаграмі. Чоловік не проти, тому що я не публікую чогось за гранню. Я не виставляю розпусти. Що публікую — це естетично і красиво.

Віталіна Володимирова