Тривожний сигнал «Служба порятунку» отримала о 6.58. По прибуттю бійці ДПРЧ-5 м. Вінниці встановили, що відбулося зіткнення дизельпотягу та лекгового автомобіля ВАЗ-2106. Внаслідок ДТП постраждав 19-річний водій автівки. Рятувальники передали травмованого чоловіка бригаді екстреної медичної допомоги. До проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося п’ять чоловік особового складу та один спецавтомобіль.

У поліції області розповіли, що зіткнення сталося через неуважність водія автомобіля, котрий проігнорував сигнал світлофора, що забороняв йому рух через колії.

Очевидці стверджують, що автомобіль ВАЗ-2106 виїхав на заборонний сигнал світлофора. Після зіткнення його ще близько двохсот метрів протягнув потяг. Наразі рух потягів на ділянці був відновлений.

Водій, працівник на підприємства «Барлінек», зараз бореться за життя. Батьки просять донорів з групою крові 2+ врятувати сина.

За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) За це порушення передбачене покарання – штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Ілона ВАЛЬТЕР