Зокрема закриті консультації із керівництвом області та міста по майбутніх виборах! Адже не секрет, що всі партії і навіть окремі групи серед «Слуг народу» бажають перезавантаження цього «зеленого» парламенту…

– Є версія, що Разумков, Яценюк і Аваков домовились про злиття своїх партій у спільний блок на найближчі вибори до Ради. І тепер вони через голову парламенту агітують у цей блок «Стратегію Гройсмана» із його 5-ма відсотками нинішнього рейтингу. Бо до Порошенка Гройсман не піде, і це всім зрозуміло! — розповів ТОП-посадовець із коридорів обласної вінницької влади.

— Але чи треба Гройсману цей союз 4-х, коли до Авакова таке різко негативне ставлення у багатьох вінничан? Це все ми розуміємо на своєму рівні спілкування… А чи домовились про щось Володимир Борисович із Дмитром Олександровичем у Вінниці — знають лише вони… А нам далі буде видно, чи триматимуться ці четверо купки, чи будуть заходити в Раду поодинці.

До речі, саме Дмит­­ра Разумкова ни­ні багато хто називає одним із майбутніх кандидатів у президенти України після 5-річ­ки Зеленського. Але і Володимира Гройсмана. Тому навколо персони колишнього помічника Сергія Тігіпка нині стіль­ки розмов, версій, загадкових відео­роликів та секретних домовленостей…

Цікаво, що нинішня фракція «Слуг народу» згідно зі всіма розкладами рано чи пізно розпадеться на 5 чи 6 різних груп впливу… І де тоді опиняться він­ницькі народні обранці від Зе, які й тепер між собою не дуже ладнають? Хто увіллється у команду Гройсмана і Разумкова? Буде цікаво це спостерігати.

Андрій ВЛАСЕНКО