14 березня в манежі «Колос» провели фінальний етап чемпіонату області з футзалу серед аматорів. В ньому взяли участь шість команд, відібраних за підсумками попередніх баталій. Змагання організувала обласна асоціація футболу.

За відсутності у фінальному етапі колективів Вінниці фаворитом вважалася команда «Орлівка» (Гайсинський район), минулорічний переможець аналогічних змагань. Команда із однойменного села   розгромила ФК «Немирів» – 8:4 і «ГлаввДор» (Жмеринка) – 4:1.

Її суперником у матчі за золоті нагороди став колектив «Дністер» (Серебрія, Могилів-Подільський район). На шляху до фіналу він здолав «Фенікс» (Тульчинський район) – 3:1 і ФК «Могилів-Подільський) – 7:3.

Вирішальний матч чемпіонату проходив в упертій і запальній боротьбі. Але все ж відчувалася перевага «Орлівки», яка нині посідає другу сходинку і в чемпіонаті області із великого футболу. Вона обіграла «Дністер» із серйозною перевагою 8:3.

-Ми задоволені виграшем чемпіонату області. Якщо нашу минулорічну перемогу дехто називав сенсацією, то нинішня є закономірністю. Прагнемо досягти вершини й на чемпіонаті області із великого футболу. Причому в нашій команді виступають виключно місцеві гравці, представники новоутвореного Гайсинського району, – сказав президент «Орлівки» Валерій Тригубенко.

В поєдинку за третє місце  «ГлаввДор» (Жмеринка) здолав у важкій боротьбі «Фенікс» (Тульчинський район) – 3:1.

– Наша команда регулярно виступала в обласних і всеукраїнських змаганнях під іншою назвою – «Северинівська стріла». Частина нинішньої команди – зі Жмеринки, інша – із Северинівки. Думаю, що вона здібна здобувати більше , ніж бронзу. Але на зональних іграх в Літині наші ключові гравці отримали травми і тому змогли взяти участь в фінальному етапі, – сказав граючий президент ФК «ГлаввДор» Вардан Погосян.

Нагородження проводив представник обласної федерації Михайло Куниця. Призери отримали Кубки, медалі, вимпели і дипломи.

Фелікс ЖАНІН