– Чудова робота авторів – Леоніда Загоруйка та Леоніда Абрамовича. Особисто мені дуже приємно, що мав можливість допомогти фінансово для видання цієї книги.Книга присвячена розвитку футболу в місті Вінниці та на теренах Вінницької області. В другому томі книги викладені матеріали про команду майстрів «Локомотив» Вінниця та інші команди міста та Вінницької області та їх участь у всесоюзних, республіканських, обласних та міських змаганнях, а також першостях та кубках добровільних спортивних товариств за період з 1958 по 1970 рік включно.

В книзі використані ексклюзивні знахідки знайдені в архівах, оригінальні протоколи зустрічей команд як з Вінниці, так і по командах Вінницької області, а також ряд фотографій з особистих архівів родичів і вболівальників, наданих спеціально для книги. В книзі надано великий обсяг статистичного матеріалу, обзори матчів з газет і таке інше. Формат книги А4, тверда глянцева обкладинка, палітурка прошита нитками, 784 сторінки з ілюстраціями. На українській мові.

Бажаючі отримати 2-й том книги пишіть на е-мейл: nivavinnytsia@ukr.net. або телефонуйте за номером телефону: 096 983-56-66.

Валентина Лісова