Завідувач кафедри менеджменту та адміністрування, кандидат економічних наук, доцент Валентина Володимирівна Соколовська померла 14 березня.

«Ковід нещадний», – написала вчора у соцмережі керівник інституту Наталя Замкова.

Це велика втрата для всіх, хто її знав…» — сумує колектив та студентство Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

Як розповіли колеги покійної, Валентина Володимирівна більше місяця тому взяла лі­карняний, щоб доглядати стареньку маму, яка захворіла на Ковід. Швидше за все, сама від неї і заразилася. Маму поховали 19 лютого. А Валентина Володимирівна місяць лікувалася у Вінницькій ЦРКЛ.

– Це така велика втрата для нашого вузу, бо Валентина Володимирівна була улюбленицею усіх студентів. Вони її ніжно називали «мамою-квочкою». Поважали та цінували її й колеги. Нам усім її буде дуже не вистачати. У Валентини Володимирівни залишилися донька та чоловік. Висловлюємо щирі співчуття рідним, — ледь стримує сльози директорка інституту Наталя Замкова.

Прощалися із Валентиною Соколовською 16 березня на подвір’ї головного корпусу ВТЕІ. Колеги студенти несли квіти до закритої труни…

Людмила ПОЛІЩУК
Фото та відео Олексія Бойко