У цьому році редакція «33-го» святкуватиме своє 30-річчя. Зрозуміло, що в нашому житті, крім сенсаційних, резонансних, монументальних історій, були ще смішні та повчальні. Ось одна із них – мало не анекдотична.

Мало хто знає, що перший  концерт ще не розкрученого в Україні Олега Винника відбувся у Вінниці під час його перших гастролей Україною. А продюсерські центри, які привозять у нашу область артистів, діляться з нами за рекламу контрамарками на концерти. І ось 10 березня, здається, п’ятниця.  Приблизно в цей час відбувався його концерт. 2 квитків дали на редакцію, а бажаючих піти знайшлось 4-ро. Як я не ходила до колег, як не просила піти, бо ж пропадуть, у всіх не виходило, бо хтось втомився вже під час тижня, у когось заходи, а хтось їхав на вихідні до рідних…

Ось так і пропало 8 квитків на Винника. І коли Олег нині чи не зірка номер один України і квитки на нього коштують чималі гроші, та і розку­повуються вони задовго до концерту, ми постійно згадуємо цей випадок. А коли наша журналістка Вікторія розповіла про квитки на Винника, які пропали, її мама, палка його прихильниця, мало мову не втратила.

Довго вичитувала мене і сестра, навіть не повірила з колегами – як таке можливо, щоб на Винника, мегазірку, ніхто не захотів піти?

Відчуваємо, що і після оприлюднення такого казусу мільйонна зграя «Вовчиць Винника» готова буде за ті квитки нас розірвати. Скажу наперед: мене це не стосується, я на концерт пішла…

А мораль така: не нехтуйте концертами нині не дуже відомих артистів, бо завтра вони можуть так стрімко злетіти, як Олег і стати мегазірками. Будете жалкувати за втраченим шансом!

Тетяна Редько