Вони повідомили ось що:

– Ми, мешканці села Лукашівки під Ладижином, занепокоєні. На дорогу в наше село виділено було немало грошей, але там і досі ні пройти, ні проїхати. Підозрюємо, що на суму майже 1 мільйон гривень бюджетних коштів провернули аферу на ремонті. Зокрема на ремонт вулиці Пирогова виконавець отримав 240 тисяч гривень ще 24 жовтня минулого року. Але роботи так і не були виконані. Підприємець завіз щебінь ніби для ремонту. Він пролежав на узбіччі.

Потім забрали і підсипали сусідню вулицю. Тим, що залишилось, — вулицю, де живе голова сільської ради. А на папері всі роботи нібито виконані. Загалом для ремонту вулиць у Лукашівці Ладижинська міська рада провела у 2020 році 10 закупівель на загальну суму понад 1 мільйон гривень. Утім, навіть косметичного ремонту ніхто так і не провів, — повідомляють жителі.

– Ладижинська міська рада не виділяла кошти на те, аби проводити ремонти доріг у Лукашівці, — повідомив «33-му» заступник міського голови Ладижина Олександр Олійник. — Там ремонти мала проводити фірма «Наша Ряба», за те, що неподалік села стоять їхні курники.

Поки триває з’ясовування, хто, на що і які гроші виділяв, мешканці Лукашівки і досі без дороги і почуваються відірваними від цивілізації.

Соломія КАЛЮЖКО