Лише вчора, майже через п”ять місяців з часу таємного, від мене, закриття цієї кримінальної справи, під тиском прокуратури, дізнавач прислав мені цю постанову… Це варто прочитати…

Звісно, нікого з нас не здивувати ментовською будь якою підлістю. Але прочитати, як свідчать своєму підлеглому дізнавачу (слідчому) свідки незвичайні – один діючий начальник райвідділу поліції, а інший – колишній начальник цього ж райвідділу, мені, принаймні, ніколи в житті не вдавалося. Я й не уявляв, що існує таке дно…
Рекомендую вам прочитати цих шість смердючих підлістю аркушики. І спробуйте проробити таке про що вони, ті свідки, посвідчили – не беручи в руку, а лиш легеньким порухом руки, перевернути на столі фотоапарат так, щоб він перевернувся з “ніг” на “голову” і виявився стоячим на своєму об’єктиві. При тім не був би зовсім ушкодженим. На мій погляд зробити це ще важче ніж засилити однією рукою нитку у вушко голки, яка лежить на столі, не беручи ту голку в другу руку.
А це той документ про мою АКРЕДИТАЦІЮ в Ямпільській районній раді, як журналіста, який був в законній силі, аж до її ліквідації, про який підозрювана Кінзерська заявляла дізнавачу на допиті, що його я не мав і він, дізнавач, її слова переніс в постанову про закриття кримінальної справи, як правдиві… До речі, вже кілька місяців теперішня Ямпільська міська рада, яку очолює той же Гаджук, незаконно не надає мені, відповідно до моєї законної заяви, такої ж законної, як та була при райраді, акредитації. Здогадуєтеся чому? А тому, що якщо він мені її надасть то тим самим визнає факт, що я таки є ЖУРНАЛІСТОМ до цього часу!
Ось вам відомий мій знімок чемної депутатки, районної ради,, яка була підозрюваною в кримінальній справі, – голови КП “Ямпільська кіномережа” Людмили Кінзерської на сесії Ямпільської районної ради. Чи могла така особа легким, ніжним порухом однієї руки, не беручи його в руку, відсунути мій фотоапарат на столі президії райради так, щоб він перевернувся з “ніг” на “голову” – на свій же об’єктив і залишився в такому положенні неушкодженим – судити вам. Але при цьому самі мали б продемонструвати такий фокус чи він взагалі можливий в принципі?..

Василь Кізка