На життя Березовського раніше було кілька замахів. На відміну від більшості інших російських олігархів (окрім ув’язненого Михайла Ходорковського), Березовський відверто й гучно критикував президента Путіна та звинувачував його у серйозних злочинах. Близькі до Бориса Березовського люди кажуть, що у нього був діагноз – депресія. Проте інші знайомі російського олігарха, якому виповнилося 67 років, стверджують, що він завжди був енергійним, спраглим до життя, грошей і влади, а тому не можуть собі уявити, як він міг сам накласти на себе руки.

У 2011 році померла Елізабет Тейлор (нр. 1932), англо-американська актриса, дворазова володарка кінопремії «Оскар». Елізабет Тейлор була одружена вісім разів, з них два – з Річардом Бартоном. Вони зустрілися на зйомках “Клеопатри” 1962 року, а вперше весілля відбулося 15 березня 1964 року в Монреалі. Харизматичний та темпераментний Бартон грав Марка Антонія, а розкішна Елізабет Тейлор – Клеопатру: під час зйомок однієї з перших любовних сцен між ними спалахнула пристрасть. Поцілунки були довші, ніж було потрібно для кадру, пара часто усамітнювалася і не приходила на знімальний майданчик. Причому не завадило роману навіть те, що на зйомки Бартон приїхав з дружиною й двома дітьми, а Тейлор була одружена з Еді Фішером. Пристрасний роман, з одного боку, став найкращою рекламою для фільму, з іншого, постійно затримував зйомки: пара сварилася й розлучалася. Роботу над “Клеопатрою” закінчили, Бартон і Тейлор отримали розлучення (кожен у своєї другої половинки), і 15 березня 1964 року вони оселилися у готелі “Рітц” в Монреалі під прізвищем Сміт, за 10 хвилин стали чоловіком і дружиною.

За 10 років спільного життя та гри в кіно заробили понад 50 мільйонів доларів – як справжня королева Голлівуду, Тейлор в роки шлюбу з Бартоном знімалася в фільмах за умови, що туди запросять і її чоловіка.

Тетяна Кондратьєва