Чи можливо стати королевою свого життя у будь – якому віці?

– Можливо! – впевнено заявляє Катерина Богоцька – одна з найпопулярніших майстринь сфери краси у Вінниці. Вона – засновниця студії краси «KatrinB» у центрі міста. Її клієнти – відомі українці, які звикли обирати найкраще та звичайні вінничанки, котрі мріють стати справжньою королевою, хоча б на день.

Як розпочався творчий шлях ?

– Я завжди мала свій погляд на стиль. Сфера краси манила мене з дитинства, хоч і тоді ще не була такою популярною. Були лише гримери та візажисти на телебаченні. Одна київська візажистка була перша, хто вийшов на публіку з-за лаштунків та презентував свої роботи. Я була у захваті!

У підлітковому віці я була досить смілива у своїх образах, часто збирала подруг на вечірки. Досі пам‘ятаю колір помади, якою фарбувала пів класу на випускний фотоальбом.

Але коли настав час обирати професію, то вибір мав бути « серйозним», тому вища юридична освіта мене не оминула.

Так, на деякий час я «приспала» у собі потяг до справи «краси», але довго стримувати свої бажання не вдалось. У 2011 році я отримала свій перший, дебютний диплом із візажу, та й був він більше для себе. Я навіть подумати собі не дозволяла, що колись це переросте у професію. Та зараз, я одна з тих чарівниць, котра здатна кожну звичайну жінку перетворити на величну зірку.

Як вдалось поєднати в одній студії два різних напрямки сфери краси?

З часом, я познайомилась із другою своєю «любов’ю» – кератином. Отримала профільну освіту і максимально почала поглиблювати свої знання.

Так, я об‘єднала два напрямки – кератин і мейкап. І народилась студія “КatrinB”, котра існує вже більше 7 років. За цей час отримано величезний досвід роботи з клієнтами та взято участь у заходах всеукраїнського та місцевого значення. Це були тижні моди, модні покази, дитячі заходи та конкурси краси.

Студія пройшла атестацію Комітету Стандартизації Салонів Краси (КССК), має більше 60 дипломів та відзнак.

Основна спеціалізація студії – це кератинове вирівнювання волосся, ботокс для волосся, процедури відновлення та реконструкції волосся. Використовуються якісні, преміальні та найновіші матеріали та інструменти. Постійне відстеження новинок, розвиток та поглиблення знань – це наше незмінне кредо.

Кератинове вирівнювання волосся – що це?

– Це процедура, котра дозволяє неслухняне, пухнасте, кучеряве, хвилясте, позбавлене блиску волосся , всього за декілька годин, перетворити на рівне, блискуче, м‘яке, слухняне і надзвичайно привабливе та здорове. І усе це на строк до 6 місяців. Увесь домашній догляд після процедури, полягатиме тільки у митті голови. Можна забути про довгі вранішні вкладання волосся прасочкою, або незручностях, які завдає вологість повітря, роблячи з голови «кульбабку»

Які ще послуги є у вінницькій майстерні краси?

Ще у стінах студії можна отримати інші послуги реконструкції волосяного полотна та Спа-детокс процедури для шкіри голови. Провести первинне трихологічне обстеження.

Також студія проводить навчання з напрямків: кератинове вирівнювання, ботокс для волосся, холодне відновлення волосся, процедури вирівнювання та реконструкція волосся.

У “KatrinB” представлений широкий асортимент косметики для якісного домашнього догляду після процедур і не тільки. Шампуні, маски, лікувальні лінійки, термозахист, масла та багато іншого можна придбати і отримати гарну консультацію фахівця, що до використання продуктів.

Також у продажу маємо подарункові сертифікати, які мають дуже призентабельний вигляд і високий функціонал. Витратити його можна на будь-які послуги, товари чи навчання студії.

А ще у нас можна зробити образ до будь -якої події або, просто, для настрою. Макіяж та зачіска завжди підбирається з врахуванням не тільки зовнішності, одягу, вподобань , а ще й з врахуванням стилю, настрою, емоційності, враховується внутрішній світ гості. Мабуть, голосно? Але це магія, яка є фактом.

KatrinB дозволяє отримати той спектр послуг і комфорт, від якого якість життя дівчат та жінок, явно, зростає.

У наш час, процедури, які мають пролонгований ефект- найбільш популярні, і коли є можливість зробити укладку 1 раз на 3-4 місяці – це фантастично зручно. Я вважаю, що за цим майбутнє!

Любі вінничаночки, приходьте на процедури, навчання, макіяж, просто на консультації та знайомство. Тут завжди вам раді. І пам’ятайте, бути красивою – гігієнічний мінімум!

Ваша KatrinB
Катерина Богоцька
+380675954463
@bokeratina

Спілкувалась Софія Копач