Редактор газети “33-й канал”, як людині, вислав слідчому, на його запит, один раз довідку про те, що Кізка кореспондент газети – мало. Слідчий присилає йому вдруге такий же запит. Редактор вдруге так само відповідає – журналіст Кізка! Але слідчому потрібно для правдоподібного закриття справи хоча б півслова від редактора, що Кізка не журналіст і він втретє, не соромлячись, шле редактору такий самий запит!..

Це виглядає так наче фіктивний бомж стоїть на вокзалі і просить: “Дайте на милість гривню…”. Йому кинули в шапку сто гривень. Він їх сховав в кишеню і знову просить: “Дайте на милість гривню, хоча б на шматочок хліба”… Кидають йому ще сто гривень в шапку. Він тут же їх ховає в ту ж кишеню і знову жалібним голосом просить: “Дайте на милість гривню”. І ситуація повторяється безконечну кількість разів.

Тут, в даному випадку, вона повторилася три рази. Але й це, мабуть, рекорд в журналістиці всієї області, а може й країни. Так багато разів дізнавачі, здається, не допитували ще жодного редактора на одну і ту ж тему – чи працює в їх редакції кореспондентом, зі всіма відповідними правами, якась людина.

Цікаво, що й після цього, третього разу, слідчий не повірив, що Кізка був на час перешкоджання йому підозрюваною в журналістській діяльності – кореспондентом газети “33-й канал”, що виконував завдання редакції і… виконав вказівку прокуратури – закрив кримінальне провадження.

І ось цей тупий нонсенс я маю зараз оскаржити слідчому судді.

Мені залишилося дочитати ще 100 аркушів матеріалів цієї гумористичної кримінальної справи у фіналі якої, на зараз, побитий мій фотоапарат під арештом в поліції і купа величезна ось такого паперу авторами якого є прокурори від Вінниці до Ямполя, аж два слідчих поліції і ще багато державного і комунального, добре оплачуваного громадою і державою, начальства, великого калібру, рідного краю.

Не менш цікаво, що “скрін публікації”, яку редактор Анатолій Жучинський відправив слідчому, я ще в цім творчім доробку прокуро-поліційно-місцевоначальницького колективу не знайшов, як і багато чого іншого, що згадується в цьому їх творі.😀

Василь Кізка