Відома співачка Оля Полякова зізналася, що до того, як виступати на сцені, влаштовувала «сцени» вдома для свого чоловіка. . Це було не просто, але він впорався з її нестримною енергією.

Оля Полякова, одна з найуспішніших співачок в українському шоу-бізнесі.

У відвертому інтерв’ю на “Люкс ФМ” вона вперше розповіла про свої стосунки з чоловіком. Співачка призналася, що для підтримки стосунків в сім’ї їй, як істеричній людині, потрібно десь «викидати» енергію.

Зірка заявила, що раніше любила влаштовувати скандали, бити посуд і роздряпувати чоловікові обличчя. Вадиму Полякову доводилося казати, що на нього нападали собаки, щоб пояснити співробітникам свій зовнішній вигляд. Проте з часом чоловік відучив її від такої поведінки.

Ольга розповіла, що була дуже експресивною, пару разів вона втікала вночі в ліс із машини чоловіка. Тоді Вадим не став бігти за нею, а розвертався та від’їжджав. Після того, як їй довелося пройтися вночі по лісу, вона перестала це робити.

– Після того, як я декілька разів блукала темному лісу, і мене покусали комарі скрізь, я перестала скандалити. Якось я побила увесь посуд, але Вадим не пішов купувати новий, а сказав, ось візьми і купи увесь сервіз сама.

– Я пішла в магазин, і коли побачила, що чашка коштує $70, а я набила не знаю на скільки, я перестала бити посуд. І так повільно, по-тихесеньку, я стала нормальною. І звичайно ж у мене з’явилася сцена, де я можу всю енергію, увесь атомний реактор, який в мені бушує, – віддати, і прийти додому нормальною людиною”, – поділилась Полякова.

Марина Романова