Під час розтину з’ясувалося, що дитини в утробі небіжчиці не було. Повернувшись для детального огляду домоволодіння, правоохоронці знайшли мертву новонароджену дівчинку серед мотлоху в одній із шаф.

7 березня у будинку, що дістався Тетяні від колишнього, набагато старшого від неї чоловіка, і в якому вона проживала з батьком наймолодшої дитини, сталася пожежа. За версією рятувальників – через недопалок. Чоловік від отруєння чадом помер у кареті швидкої допомоги, вагітну жінку було доставлено до районної лікарні, звідки через кілька днів виписали.

У подвійній трагедії сільчани звинувачують владу, медиків та соціальні служби.

22 березня у першій половині дня, у пошкодженому пожежею будинку, Тетяну без ознак життя виявила сусідка, яка викликала сільського медика, а вже та – фахівців екстренки. У жінки ще прощупувався пульс.

ЗА СЛОВАМИ відділу поліції слідів насильництва на тілі жінки не виявлено. Попередньо – причиною її смерті стали хронічні хвороби. Щодо дитини, то, за результатами судмедекспертизи, дівчинка з’явилася на світ мертвою. Детальніше усі обставини трагедії встановить слідство.

Подробиці читайте в газеті «33-й канал».

Валентина Лісова