Потерпіла віддала нападникам 15 тисяч гривень, після чого вони втекли. Вранці їх затримали поліцейські  у місті Тульчин.

Зловмисники пробралися до помешкання пенсіонерки, яка проживала самотньо, серед ночі, вийнявши віконну раму. Вони розбудили бабусю, почали бити та вимагати гроші. Потерпіла показала , де в будинку лежала частина заощаджень, решту коштів вона тримала при собі. Аби літня жінка віддала їм усе, один з нападників приставив їй ніж до горла, а потім завдав порізів. Зловмисники забрали 15 тисяч гривень та втекли.

Потерпіла бабуся після нападу кілька годин оговтувалася від страху і лише згодом подзвонила в поліцію. Слідчо-оперативна група поліції на місці події провела першочергові слідчі дії, вилучила речові докази, зокрема, слідову інформацію. Пенсіонерка детально описала своїх кривдників, що допомогло поліції у їх розшуку.

За словами начальника Тульчинського районного відділу поліції Василя Костишина, під ранок поліцейські затримали обох зловмисників у Тульчині. Після злочину вони поїхали розважатися та пиячити.

Затримані віком 29 та 27 років, мешканці цього ж району. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство готує матеріали для оголошення їм про підозру у вчиненні розбійного нападу згідно ч.3 ст.187 КК України (розбій) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За такий злочин їм загрожує до 12 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області