Одного разу, вщент напившись, я переспала з братом свого бойфренда, і з тих пір не можу перестати думати про це. Вінничанка Світлана вирішила розповісти свою історію нашим читачам, аби вилляти душу та почути поради як жити далі.

– Я зі своїм хлопцем Максом вже півтора року, але у нього дуже поганий характер і часом він досить жорстокий. Незабаром після початку наших відносин ми були в клубі. Коли мій хлопець ненадовго відійшов в сторону, до мене підійшов інший хлопець. Я сказала йому залишити мене в спокої, але мій бойфренд помітив це і тут же підбіг. Максим почав кричати і бити іншого хлопця, поки не втрутилися вишибали і не викинули нас. Я була в шоці. Я ніколи не бачила його таким. Він сказав, що ніколи б не вдарив мене, але мене це турбувало і тепер я знаю, що небезпідставно.

Незабаром Макс познайомив мене зі своєю сім’єю. Виявилося, що я вчилася в школі з його молодшим братом і завжди вважала його привабливим. Нам обом 27. Цього року моєму хлопцеві Максу виповнилося 30 років і він влаштував велику вечірку. Там були його друзі і брат.

Мій хлопець почав занадто багато пити і відключився. Я сказала, що викличу таксі, але в кінці вечора брат мого бойфренда заявив, що переживає за те, як я доберуся, тому поїхав зі мною. Він збирався після цього відправитися до себе додому. Але коли ми дісталися до моєї квартири, я запросила його ще випити і ми цілу вічність розмовляли. Потім він поцілував мене і я відповіла тим же. Ми переспали, це було дуже здорово, але потім ми домовилися, що таке більше ніколи не повториться і ми нікому нічого про це не розповімо.Але зараз я не можу позбутися від думок про те, що сталося, мене їсть почуття провини. Я ніяк не можу вирішити, чи розповісти про це своєму хлопцеві. Я люблю його, але в минулому він вдарив мене, і тепер я боюся, що якщо я зізнаюся, він зробить мені дійсно боляче…

Валентина Лісова