Як повідомили у поліції, вночі у Вінниці патрульні поліцейські зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху, яким керував працівник Вінницького районного управління поліції. Поліцейський перебував поза службою на власному автомобілі.

– Під час спілкування патрульні виявили у нього ознаки сп’яніння. Після відмови пройти огляд на стан сп’яніння, на водія склали адміністративний протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Як повідомили кореспонденту громадські активісти, мова йде про поліцейського Олександра Яворського – досить відомого та досвідченого слідчого, який має чимало заслуг і користується повагою та авторитетом серед колег.

Свого часу Олександр Яворський керував поліцією Літинщини, очолював Вінницьке районне відділення. Після реорганізації став начальником слідства Вінниці.

Для всіх колег та знайомих Олександра Яворського шок, що він міг дозволити собі сісти нетверезим за кермо.

На час службового розслідування поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків. В подальшому готуватимуться матеріали на звільнення цього працівника з лав поліції.

Готові почути інші точки зору

Подробиці тільки у «33-му каналі».

Віра Малафей