Вже 2 місяці щосуботи грандіозне шоу «МАСКА», яке виходить на каналі «Україна», збирає всіх глядачів біля екранів телевізорів, аби всією країною розгадувати, які знаменитості приховуються під оригінальними костюмами-масками. Найбільше версій виникло навколо особи енергійного Буряка, адже з кожним ефіром він розкривається по-новому. То хто ж замаскувався в цьому образі? І до яких хитрощів вдаються зіркові детективи, аби «розколоти» учасників?
Фагот, Валерій Харчишин, Дмитро Каднай, Ігор Кондратюк, Віталій Козловський – кого тільки не бачили в образі українського Буряка. Та сам герой зізнався, що навмисно заплутує детективів і глядачів. Утім, він таки дав нові підказки про свою особу. Буряк зізнався, що майже завжди співає про любов, іноді – іноземною мовою. Також учасник розповів, що колись мріяв потрапити у талант-шоу і заспівати там арію. DZIDZIO зазначив, що це може бути MELOVIN, а NK | Настя Каменських запропонувала кандидатуру соліста гурту «СКАЙ» Олега Собчука. У новому випуску гіпершоу «МАСКА» Буряк заспівав мегахіт «Поліна» гурту «Бумбокс» і продемонстрував неймовірне дійство. Спочатку він зайняв місце зіркового детектива, після чого влаштував запальні танці, а потім прямо на сцені занурився у величезний киплячий казан, ставши головним інгредієнтом українського борщу. Варто зазначити, що ніхто з артистів під час цього номеру не постраждав. «Я кожну програму думала, що під цією маскою ховається вже досить доросла людина, – сказала в ефірі каналу «Україна» NK | Настя Каменських. – Але тепер дивлюся і розумію, що це неймовірний, молодий, дуже-дуже сексі Бурячок!»
Олег Винник заявив: раніше вважав, що під цією маскою криється Павло Зібров, але прямо під час ефіру той прислав Виннику кілька фото, на яких зображені аж ніяк не голі дівчата, як подумала NK | Настя Каменських, а звичайні пам’ятники.
NK | Настя Каменських запідозрила, що в цьому образі міг замаскуватись артист Олександр Кривошапко, адже в підказках Буряк сказав, що брав участь у багатьох шоу та конкурсах. DZIDZIO вважає, що там може бути воротар збірної України з футболу Андрій П’ятов, а співачка із Вінниці Оля Полякова переконана, що це Іван Дорн. «Я ось слухаю версії своїх колег і думаю, що це Ані Лорак. 100 відсотків там Ані Лорак, бо коли я їй розповідав якісь непристойні історії, вона червоніла, як буряк.

Марина Романова