Дедалі частіше на різноманітних шоу, футбольних, хокейних, баскетбольних матчах, боксерських поєдинках можна спостерігати за неймовірно вродливими тележурналістками. Всі вони могли б бути обличчям глянцевих журналів, але обрали професію журналіста, висвітлюючи спортивні події. Днями відомий інформаційний ресурс Sport.ua опублікував рейтинг топ-10 найкрасивіших спортивних репортерок світу, включивши до нього і наших чарівних українок.

Приємним сюрпризом стало те, що туди потрапила вінничанка –Влада Седан. Дружина захисника збірної України та «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка Влада з дитинства захоплювалася футболом і журналістикою. Ще до закінчення школи нинішня зірка телебачення стала переможницею конкурсу краси «Міс Вінниця».. Утім, в подальшому замість кар’єри моделі обрала спеціальність юриста, навчаючись в Київському університеті імені Тараса Шевченка. Широку популярність в Україні Влада (тепер уже Зінченко) здобула у 2016-му році, коли збірна України брала участь в ЧЄ-2016 у Франції. Саме на трибунах французьких стадіонів і помітили вродливу білявку в формі збірної України та з прапором. І невдовзі дівчину запросили працювати ведучою на телеканал «Футбол».

Цікаво, що друга половинка Олександра Зінченка колись зустрічалася із його товаришем по «Шахтарю» Андрієм Борячуком, але в подальшому все ж таки віддала перевагу гравцю «Манчестер Сіті», вийшовши за нього заміж. Розважали гостей Дан Балан, Віра Брєжнєва, Тіна Кароль, святкування обійшлось у кілька мільйонів!

Поки що у пари поповнення не планують, бавлять двох песиків. А днями Влада розповіла, що її дратує в чоловікові.

-Упертий. Дуже упертий. Мені його дуже часто по життю доводиться переконувати. Вдається, але мені не подобається його впертість. І все, напевно, з мінусів . У нас обох дуже складний характер. Чи не складний, але специфічний. Моя мама каже, що Саші вже пам’ятник потрібно поставити, вже рік одружений на мені », – розповіла Седан.

Віталіна Володимирова