«Вовки» увійшли до групи «Захід» і зустрінуться на полі з «Патріотами» (Київ), «Левами» (Львів) і «Слов’янами» (Київ). Дивізіон «Схід» представлятимуть «Кепіталс» (Київ), «Атланти» (Харків), «Вікінги» (Миколаїв), «Рейнджерс» (Одеса).

Як повідомив віце-президент «Вовків» Євген Хомин, у регулярній частині чемпіонату кожна команда зіграє по 6 ігор – 3 домашніх і 3 виїзних. Перший матч сезону запланований на 15 або 16 травня – вінничани вирушать на футбольну битву до Львова.

За словами самих спортсменів, минулий сезон видався важким для команди – тоді «Вовкам» вдалось дійти до ТОП-4 чемпіонату. Цього ж року, кажуть, буде ще складніше, адже через карантинні обмеження у Вінниці вони не мають можливості тренуватись та повноцінно готуватись до чемпіонату. А в американському футболі, як і в будь-якому іншому виді спорту, найголовніше – це практика.

– Через пандемію скасували й початок чемпіонату України з флаг-футболу, в якому наші футболісти теж мали брати участь. Старт турніру був запланований на другу половину березня, однак епідеміологічна ситуація внесла свої корективи. Через різкий спалах захворюваності було прийнято рішення перенести змагання на осінь, – продовжує Євген Хомин.

Не оминули ковідні зміни й міжнародну спортивну арену. Європейські та світові турніри з флаг-футболу, в яких планували брати участь як чоловіча, так і жіноча команди клубу, теж відтерміновано до осені або до 2022 року.

Фелікс ЖАНІН