Юні вихованиці агентства “Elite Fashion Models’ Schoool”не втомлюються підкорювати нові й нові висоти моделінгу. Цього разу дівчата взяли участь у непересічному та амбіційному проєкті – встановленні рекорду України, який потім увійде до Книги рекордів Гіннеса! Сім моделей  разом з іншими учасниками сфотографувалися у вишиванках для журналу «VIP Starkids Magazine». Діти презентували національне вбрання з різних куточків України, тому фотосесія виявилася дуже колоритною, різноманітною та захопливою. Спільними зусиллями було встановлено всеукраїнський рекорд – «Найбільша кількість портретів дітей у вишиванках в друкованому виданні». Всього у проєкті взяли участь 600 моделей!

– Нам подзвонили зі Львова і сказали за такий проект, ми вирішили приймати участь, адже вишиванка – це наша спадщина культура і мистецтво. – розповіла керівник модельної школи “Elite Fashion Models’ Schoool” Олена Дединщук. – Наше молоде покоління має знати це. Вишиванка – це стильно і модно. Участь у встановленні рекорду взяли А. Мельникова, М. Щетиніна та К. Кудельська з Калинівки, І. Герасько з Іванова, О. Фіберг з Вінниці та А. Сличук з Липовця, Анастасія Корецька. Школа Elite Fashion Models’school існує два роки. Знаходиться вона у приміщенні ЦУМу у Вінниці.

За рік існування школи моделі отримали 13 призових місць у міжнародних конкурсах у Франції, Німеччини та Польщі. Мають 12 авторських фотосесій для всеукраїнських глянцевих видань. Гідно представили школу Elite Fashion Models’ School” на новорічному телешоу “Різдвяне Диво”. Навчаємо дівчат від 5 до 15 років дефіле, етикету, фотопозування, англійської мови для дітей- моделей. Попередній сезон навчання був направлений на фотопозування, діти прийняли участь у 12 фотосесіях для Всеукраїнських глянцевих видань. Наразі готуємося до показів Fashion Week Odessa, Київ та Львів, -додає Олена Дединщук.

– У даному сезоні плануємо показати у вищевказаних містах своїх моделей. Співпрацюємо з різними дизайнерами дитячого одягу , різних партнерів маємо по Україні. Займаються діти з Вінниці з районів та сусідніх до Вінниці сіл м. Калинівки, с. Іванів, с. Корделівка с. Черепашинці. м. Липовець.

Після першого місяця навчання дітям надається можливість участі у великих Всеукраїнських фешн подіях : презентаціях дизайнерських суконь, фотосесіях для журналів та показах. Беремо участь у телешоу та знімаємося в рекламі одягу та мовних шкіл. Метою створення такої модельної школи було показати , що діти з сіл мають дуже гарну природну красу і прагнуть до таких незвичних знань , як дефіле, етикет та фотопозування. Дуже багато батьків запитують, а що дає ваша школа? Насамперед ми навчаємо того, що у звичайних школах не навчають: правильної ходи, вміння себе подати, правильно розмовляти, правильно позувати на камеру і знати світський етикет та англійську мову. У нас навчання іде поряд з практикою.

Діти звикають до фотокамер та червоних доріжок, подіумів, звикають отримувати нагороди , дипломи та корони. Вони звикають бути красивими і насолоджуватися своєю красою та отримувати журнали зі своїми фото, а для дівчаток це велике значення.  Запрошуємо діток з усієї Вінницької області до нас на навчання. Кожна може стати впевненою красунею з колекцією діадем та корон з міжнародних конкурсів.

Вікторія Снігур