Мені до болю соромно! Вночі правоохоронці вилучали орден в учасника АТО і акціі проти продажних суддів вінничанина Влада Сорда. Бо може то він фальшивий!? Сьогодні вирішували у суді! Одному із тих, проти яких і виступав! Геніально!

Хлопці, вам що зайнятись немає чим! Вже ваш радник озвучив цифру 37 мільярдів!!!! На стільки щорічно грабують Україну клани! Під прикриттям правоохоронної системи і судів! Схеми назвав! Беріть, ловіть і арештовуйте! Вся країна – під агентурною сіткою ворога! А ви блін за якісь нещасні, нехай навіть президентські двері, лови на захисників України влаштували?! !

У воїна, який пройшов пекло війни і його книга спогадів про пережите стала номінантом на конкурсі Бі-Бі-Сі!? Я бачила список де воював Влад Сорд! Даю посилання і ви подивіться!

Не знаю його, але готова віддати шану кожному захиснику хто в ті страшні від 2014-го роки пішлв із Майдану  в шльопанцях і без обмундирування на захист України! Ви хоч усвідомлюєте що коже з них йшов потенційно на вірну смерть?!   Як журналіст із десятками років стажу, знаю дуже багато і про всіх! Як пакувались автобуси і літаки втікачів з України, щоб не потрапити під мобілізацію! Як ховали де хто міг і як міг своїх чоловіків і дітей! Робили липові довідки і навіть одружувались на 79 -річних бабцях, щоб стати опікуном! Більшу половину країни подолав страх!

Кому там 4 рази вручали повістку і він ігнорував?! Може не дизертирством це називається?!

А ВОНИ ПІШЛИ в те ПЕКЛО!

І якби не пішли, то ті снаряди летіли б зараз на ваші хати!

І судді наші доблесні, утримання одного із яких коштує в рік, як ті двері, вже вершили б справи іменем окупанта! Можете не сумніватись, була б така сама статистика зрад як в Криму – 80-90 відсотків!

Бо це вже не судова система, а гнила риба, яка смердить! Хто хоч раз стикався із «найсправедливішим» судочинством, розуміє це! Там не правда ходить кабінетами, а «цена вопроса».

Президента вивів один Тупицький?! А у нас таких тупицьких в кабінетах із зав’язаною, читай зв’язаною Фемідою, вагони і тєлєжки! В кожному районі і місті! Знаєте винятки – напишіть!

Та кожен із журналістів України вже книгу може написати про сімейні клани в наших судах! Пр корупційні схеми і такси, про кругову поруку і змови із «ручними» адвокатами… які вміють носити і передавати…

Де Голь, зрозумівши загрозу суддівської мафії для його країни, за ніч звільнив всіх суддів!…

У нас на це кишка тонка? Слабо?

Возимо двері по студіях як експонат!(((

Та в них сконцентрований весь той гнів народний, що накипів!

Там очевидне: з народом у хованщину і мовчанку гратись не можна!

Неправильно зробили? Так. То виходьте і говоріть, дискутуйте, нарікайте! Наказуйте, але адекватно!

( повчіться вже в теперішнього

Президента Франції як він адекватно наказав вандалізм оранжевих жилетів). А тут страшилки про 7 років… тюрми!? Наче Путін судить(((

І не смійте чинити наругу над гідністю наших захисників!

Скажіть, хтось їм полікував поствоєнні синдроми!? Хто забезпечив обіцяну Конституцією СПРАВЕДЛИВІСТЬ в країні, за яку готові були віддати життя? Це вони закривали очі своїх побратимів! І це на них чатувала щоденна смертельна небезпека, коли ваші діти мажорились по кращих курортах світу і тусувались на паті! Як і ви! І ми в боргу перед ними і загиблими…

Влад Сорд може має фальшивий орден!?

А ви знаєте скільки У нас зрадників із зірками Героїв України? Генералів та полковників -злочинців що в бігах уже роки!? В кого вилучали чи кого позбавляли?! Ви багато про таке чули, друзі? А скільки з липовими довідками ветеранів, інвалідів, чорнобильців, учасників усяких грязних воєн?!

Розказати вас, за скільки купували половина Хероів ті звання, зірочки? Навіть публікація з цього приводу була – ще міністр Луценко озвучував «такси» за це.

Та у нас же майже все мало і, на жаль, має ціну в лямах! Звання, конкурси, люди років місяців і тижнів, міски, кіски, берегині і берегуни, меценати і лауреати, кандидати, доктори і академіки!…Геть усе!

А ви віддаєте наказ під покровом ночі вилучати якийсь орден у ветерана!? Це що весняне обострєніє чи авітаміноз мізків!?

Моя душа і серце такого не приймає! Може вже народну толоку зібрати, щоб ті двері полагодити і фасад відмити!?

Була і є проти вандалізму! Але

в цій країні що не справа то вандалізм! Або ЦИРК, а не правосуддя!? Тому ЦЕ треба міняти, а не орден вилучати!

Далі – обіцяне посилання!

Орден справжній! Хай розберуться в МО із нагородними листами! – Влад Сорд в суді Вінниці по своїй нагороді (відео)