Актриса із Вінниці Ірина Сопонару розповіла про важкий розрив із нареченим.

Зірка «Жіночого кварталу» розповіла про важкий розрив з коханим – британцем Джеймсом. Виявляється, після цього вона впала в глибоку депресію та почала відвідувати психолога.

Українська гумористка Ірина Сопонару, яка вже давно виступає у складі команди «Він­ницьких» у «Лізі сміху»  розірвала 5-річні стосунки з нареченим-британцем в один день. Хоч раніше активно готувались до весілля.

– Пережити такий розрив було нелегко. З Джеймсом я познайомилась, коли відпочивала разом із подругою в Таїланді 5 років тому. Вже там він був відомим діджеєм, – ділиться Ірина Сопонару.

– Спочатку я сама не зрозуміла як курортний роман перетворився на серйозні стосунки. Мене не налякало навіть те, що будуть випробовування – «кохання на відстані». Та все це ми зуміли подолати разом за 4 роки, але 5-й рік шокував всіх по-справжньому… В якийсь момент зрозуміла, що хочу бути з ним постійно разом. Але Джеймс не зміг себе знайти в Україні. А я не можу змусити людину бути щасливою в тому місці, де йому не хочеться. Розрив нашого кохання став для мене ударом ножа у саме серце. І дома залишилась сама. Як тільки ми розлучились, я не спілкувалась навіть з близькими людьми – було дуже важко. Але після цього я стала лише сильніше. Такі ситуації мене загартовують.

Пережити цей період мені допомогли заняття з психотерапевтом, музика і книги. Без них я просто не уявляю своє життя. Але, зізнаюсь. від шанувальників я зараз не маю відбою. Чоловіки закидають мене цінними подарунками.

З останнього – подарували годинник з діамантами. Але зараз я ні з ким не зустрічаюся. По­ки що я в пошуках свого принца на білому Mercedes. Я готова до всього, я готова і до сім’ї, і до дітей. А якщо у мене ще буде чоловік зі своїми дітьми від першого шлюбу, це буде просто ідеальна історія, коли мені не доведеться народжувати.

Софія Копач