На «гарячу лінію» «33-го» надійшло повідомлення від читачів: в одному з районів голову РДА застали в ліжку з 20-річною племінницею дружини.

– Хто б міг подумати, що 50-річному посадовцю вистачить розуму займатись сексом із кровною родичкою дружини. В районі пліткують, що так молода киянка віддячує за навчання в престижному університеті. Чим закінчився шокуючий скандал?

Близько місяця тому до села приїхала Оксана – племінниця дружини місцевого голови. Дівчина проживає в столиці. Навчається на 4-му курсі юридичного факультету. Гарна, висока, має хорошу фігуру та працює у модельному бізнесі. У зв’язку з карантином вона приїхала на деякий час до батьків. Щоправда, без київського кавалера. Кажуть, що він її проміняв на кращу подругу.

Ні для кого не секрет, що навчання Оксані в університеті оплачував її дядько – голова райцентру. Він дуже добре до неї ставився. Навіть вирішував всі проблеми в школі. Дякуючи таким родинним зв’язкам, Оксана і школу закінчила з золотою медаллю, хоч і провалила ЗНО.

І от вона вже на четвертому курсі. Плітки про роман з ексголовою почали ходити відразу після її приїзду. Бо кожного дня дружина йшла на роботу, а Оксана — до них в гості. От сусіди щось і запідозрили. Та всі думали, що це лише плітки – не більше. Голова в районі людина відома. І жінку його завжди називали першою леді. Бо і справді мала чарівну українську вроду… Тому навіть не вірилось, що в цій сім`ї може розгорітись такий секс-скандал.

Коли ж плітки вже дійшли до нашої першої леді, вона ви­рішила перевірити чоловіка. Повернулась додому через пів години після того, як пішла на роботу… Коли ж вона побачила свого чоловіка в ліжку з власною племінницею, то так розхвилювалась, що навіть втратила сві­домість. Чоловік викликав «швидку», тому цей сімейний секс-скандал бачили навіть медики. Жінку швидко привели до тями. У розпачі і сльозах вона сама розповідала лікарям, що побачила. Тож слава про звабника-ексголову швидко розійшлась районом.

Дружина голови не змогла пробачити чоловіку зраду, тому переїхала до сестри у Вінницю і хоче розлучитись з головою-чоловіком.  А племінниця не злякалась того, що на неї тикають пальцями, тому, коли люди «затихли», вона спокійно переїхала жити у двоповерховий будинок голови. Ось так весело екс­урядовець та студентка проводять карантин у Вінницькій області.

Марина Романова