Редакційні телефони та пошта «33-го» переповнена не лише шоком на співчуттями його рідним та близьким. Стривожені несподіваною смертю Олександра Крученюка, голови Уланівської ОТГ та екс заступника голови  Вінницької ОДА вінничани запитують :

Чи правда що він помер від наслідків вакцинації?

Бо ця інформація блискавично поширилась областю і країною!

Тому керівництву області та профільному департаменту ОДА, нардепам, радимо з’ясувати і оприлюднити реальну причину смерті 43 річного батька 3-х дітей.

Бо якщо вакцинація дійсно дала  такі наслідки – то суспільство має це знати! Щоб  вберегтись іншим. Чи передбачити ризики. Якщо ж це провокативні розмови – негайно розвінчайте їх. Бо це може реально зупинити і так вкрай обережні темпи вакцинування.

Журналісти нашої медіакорпорації за останні місяці не раз брали інтерв’ю у Олександра Крученюка. Бо саме він ініціював суд, який визнав, вперше в країні, не дійсними вибори  в Уланівську ОТГ. Тому відбулись повторні. На яких О. Крученюк здобув перемогу. Запитання були різними, в тому числі критика від опонентів. Але він достойно  тримав удар. Підтверджую, що він особисто мені зізнавався, що перехворів восени коронавірусом і давав слушні поради, коли захворіла я.

Висловлюємо щирі співчуття родині. Думаємо  дружина та діти, родичі, серед яких і відомий нардеп та екс-голова СБУ Валентин  Наливайченко , також прагнуть дізнатись правду: чому ж в заміському готельно – ресторанному комплексі «Батерфляй» несподівано стало зле Олександру. І його не довезли до лікарні….

Детальніше про все, спогади друзів та рідних про Олександа в наступному номері «33-го»