Вінницька «Нива» провела перший офіційний виїзний поєдинок у 2021 році. Підопічні Володимира Циткіна у Бучі (Київська область) грали проти дублерів столичної «Оболоні». В першому колі нивівці вдома поступилися «пивоварам», тож прагнули реваншуватися.

На гру прибула група вболівальників «Ниви», але через карантинні заходи їх не допустили на арену. Втім, фанати розмістилися за парканом і звідти гучно підтримували своїх улюбленців.  У вболівальників «Ниви» були сподівання на нову звитягу клубу, адже перед цим вінницькі футболісти двічі впевнено здобули перемоги в домашніх матчах.

Певною проблемою буда відсутність на полі граючого президента нивівців Артура Загорулька, який є одним із лідерів оновленої команди. Він пропускав поєдинок у Бучі через видалення із поля у попередній грі. Також несподівано головний тренер Володимир Циткін залишив у запасі інших лідерів атак – Георгієва і Зеленевича.

Перший тайм пройшов без голів, а ось після перерви нивівці відзначилися двічі. Спочатку головою у падінні відзначився Максим Зеленевич. А на фініші гри ювелірний удар із лінії карного майданчику вдався Олександру Борячуку. Отже, 2:0 на користь «Ниви».

Третя перемога нашої команди поспіль! 15 очок набирає «Нива», яка максимально наближується до сьомої в таблиці «Буковини» – лише три очки різниці. Наступну гру вона проведе у Вінниці в четвер, 8 квітня, проти одного із лідерів групи «А» другої ліги – «Діназа» (Вишгород, Київська область).

Фелікс ЖАНІН