Вінницькі представники ГО “Мисливці, Риболови та Біозахисники” висадили наш перший “МРБшний” ліс! Ми взяли участь у цій гуманній та благородній акції спільно із нашими друзями та партнерами – працівниками Вінницького держлісгоспу! Щиро вдячні вінницьким лісівникам за підтримку та допомогу!

– Ми провели висадку дерев у Медвідському лісництві Вінницького району. Висадили 1700 сінців горіха чорного на площі близько півгектара. Хлопці працювали відмінно та сумлінно, – розповів “МРБшник” Сергій Кабаєв. – Чудово працювали Віталій Яринчак, Анатолій Магляк, В’ячеслав Маслов, я та Юрій Кузьменко. До речі, пліч о пліч із татом сумлінно працював і дев’ятирічний син Юрія – теж Юрій. Працювали під прапором “МРБ”! Так ми ще раз довели наш девіз – дбати про рідну українську природу не  гарними словами, а лише гарними справами!

Вже за деякий час у нашому “МРБшному” лісі здійматимуться у повітря спершу молоді деревця, а згодом стрункі красені! Тож благородна справа вінницьких справжніх Любителів природи житиме та слугуватиме прикладом для наступних поколінь!

До речі, триває наш традиційний весняний флешмоб “МРБ дбає про природу-2021”! Тож ми запрошуємо усіх бажаючих небайдужих громадян обов’язково приєднатись до нього та зробити добрі справи на благо рідної природи та нашого спільного дому – України!

Валентина Лісова