Причиною смерті називають тяжкі наслідки коронавірусної хвороби. Із першого дня Ігор знаходився в лікарні. Але у нього були повністю на 100% уражені легені… Більше 2 тижнів він знаходився в реанімації під ШВЛ, але навіть найдорожчі ліки не змогли допомогти врятували його молоде життя…

8 березня Ігорю Чернюку виповнилося 42 роки. Свого часу він починав працювати і в газеті «33 канал”. Суддівську кар’єру розпочав з 2010 року, з посади судді Староміського суду. З 2012 року працював суддею Вінницького міського суду. Мав вищу юридичну освіту, магістр права. У 2007 році закінчив Одеську національну юридичну академію.

Вся родина Ігоря Чернюка працює у юридичному полі. Дружина Алла – заступник голови окружного адміністративного суду, Сестра Світлана — адвокат, племінниця Ганна Ткачук працювала у міському управлінні юстиції, була державний реєстратор Вінницької обласної філії ДП «Будинок юстиції». Його тесть Юрій Олексієнко наразі суддя у відставці, а до цього працював заступником голови апеляційного суду. Брат дружини Олександр Олексієнко працював в обласній прокуратурі, тепер — суддя в Іллінецькому районному суді.

Наразі у Вінницькому міському суді розгляд усіх справ відкладений.

Напередодні від ускладнень хвороби в Україні померли 430 пацієнтів.

Тетяна КОНДРАТЬЄВА