Хто б міг подумати, та серед вінничан є цілі танцювальні родини. Звісно, це рідкість. Бо не так вже і легко тренуватись всією сім’єю водночас..

Чемпіони сучасної хореографії – родина Герасимових – здобули чергове «Золото» на міжнародному фестивалі – конкурсі «Єдина країна». Захід відбувся в Трускавці під патронатом міської ради.. Тому майстерність хореографії вінничан особисто оцінив міський голова.

Чим квартет із мами, тата, синочка та донечки підкорив глядача?

– Професійним виконанням танцювального номеру «Одна історія»!

– Заради перемоги тренувалися практично кожного дня. Хореографія — це хобі наймолодших учасників квартету — донечки Анастасії та сина Дмитра. На їхньому рахунку вже близько сотні перемог.

А от мама Ірина в молодості полюбляла бальні танці, але професійно їх так і не опанувала. Тому своїм спортивним захопленням називає йогу, якою займається близько 10 років.

Тато Сергій також підтримує вподобання сім’ї — здоровий спосіб життя та у вільний час відвідує секцію карате.

Номер був наповнений гімнастичними елементами та акробатичними трюками. Їх виконували донечка з сином.

– За жанром – це сучасна хореографія, але в основу танцю закладена класика. Історія справжнього кохання двох вільних людей робить їх одним цілим. А потім з`являються діти, які з точністю схожі на своїх батьків.

Брат і сестра – це назавжди!

– так говорять про талановитих Анастасію та Дмитра Герасимових

Діти – чемпіони Вінниччини із сучасної хореографії.

У зв’язку з карантином конкурси, фестивалі та концерти відмінили, але двом вихованцям все ж вдалось потрапити на останній конкурс- фестиваль, який проходив у Трускавці.

Дві перемоги привезли сестричка з братиком на Вінниччину.

Анастасія Герасимова виборола перше місце з танцювальним номер «Змія».

Вражаюча хореографія, поставлена під музику японського композитора, у професійному виконанні 7-річної танцівниці принесла чергову перемогу колективу Alpha Dance Stars

Вже у своєму віці дівчина гіпер-пластична, а все тому, що не шкодує часу та сил на тренування.

Дмитро Герасимов виборов Гран-Прі конкурсу.

Композиція «Дихати вільно» розповідає історію кожного з нас. Бо рівно рік тому, ми дізнались страшну звістку про появу ковідної пандемії…

Хто б міг подумати, та вже рік ми боїмось обіймати рідних та друзів. Коронавірус у нас забрав повітря.. Цей номер – набагато більше, аніж складна акробатика та хореографія. Це справжній крик душі кожного із нас.

Дмитро професійно виконав кожен елемент, тому і отримав головну перемогу конкурсу. Хореограф Світлана Заморуєва.

Від редакції: вітаємо Ірину, Сергія, Дмитра та Анастасію Герасимових з перемогою. Бажаємо подальших успіхів та чекаємо нових феєричних номерів.

Кароліна Ткач