А у католиків перший пасхальний тиждень! Не дуже тепло! Але дуже тривожно!

Тому хочу поділитись з вами неймовірною історією, яка сталась зі мною на Благовіщення. Спочатку приснився сон, що 7 квітня, я маю бути на Благовіщення не лише в Ізраїлі – в його далекій провінції в Назареті. І не просто в Назареті, а в храмі, в якім те джерело. Біля якого і отримала Велична Діва Марія ту Благу вість, що понесе і народить Сина Божого!

Мене так захопив цей сон, що я зробила все, але Благовіщення ми зустріли саме в Назареті і у тому храмі.

Вмилися водою із того джерела. Заїхали в Йордан і скупались там. І очистившись від гріхів, за повір’ям, ми знову перетнули кордон Ізраїлю і Єгипту. Зупинились у прикордонній Табі. Саме за таким маршрутом найдешевше і найкомфортніше їхати у половництво по святих місцях Ізраїлю…

Тут те джерело.

І ось я на березі моря відпочиваю після виснажливої дороги. І раптом щось мене тягне, так сильно, подивитись на небо! Підіймаю очі, а там постать Ісуса на весь небосхил із хрестом у руці.

Мені відібрало мову від захоплення і подивування!

Коли отямилась:

– Сергію, кричу я чоловікові, подивись.

Він підіймає голову і наче бачить… але явлення зникає!

Я вперше говорю про це публічно! Детальніше – в моїй книзі. І не знаю навіть, як ви це сприймете. Але засвідчую, що це правда! Як я вже не трактувала те диво – тоді… з чим не пов’язувала… Але тепер розумію – це було якраз перед підступною війною, розв’язаною каінами…

Я досі до кінця не зрозуміла цього неймовірного, підказаного мені вищими силами, круїзу! Але може це і є всенеосяжна сила Таїнства?

В пам’яті знову кожні миті того Благовіщення. І це – зі снігом!

Що нас не вбиває – робить сильнішими. Напевно так! І як би нам сьогодні не було – згадаймо жертовне життя цієї Величної жінки – Діви Марії! Скільки винесла вона, щоб народити і зростити Нашого Спасителя!

Радуйся, Діво Маріє, благословенна ти у віках!

З Благовіщенням!

Тетяна Редько