“Департамент фінансів Вінницької обласної державної адміністрації з великим сумом сповіщає, що 6 квітня 2021 року на 62-му році передчасно пішов з життя колишній керівник Мушинський Олександр Анатолійович.

Зупинилось серце життєрадісної, порядної, доброї та світлої людини, люблячого чоловіка, батька, сина, високопрофесійного фінансиста з понад тридцяти шестирічним стажем, що за роки праці пройшов шлях від ревізора – інспектора до керівника – внесок якого у розбудову Вінниччини є неоціненним.

Колектив збереже пам’ять про Олександра Анатолійовича, як про мудрого, вимогливого та справедливого керівника, що мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень.

З глибоким смутком та скорботою колектив Департаменту фінансів обласної державної адміністрації розділяє біль утрати і горе з рідними та близькими, друзями, знайомими Олександра Анатолійовича” – йдеться на офіційній сторінці департаменту.

Прощання з Мушинським Олександром Анатолійовичем заплановане на 8 квітня о 14.00 в приміщенні ритуального агентства «Реквієм» за адресою: м.Вінниця, вул.Батозька, 12.

Каріна МАЄВСЬКА