Оновлена вінницька «Нива» в 2021 році у чемпіонаті України з футболу (друга ліга) здобула три поспіль перемоги. Підопічні Володимира Циткіна послідовно переграли «Карпати» (Львів), дублерів «Волині» і «Оболоні». Але в усіх цих поєдинках проти вінничан грали переважно молодіжні колективи, які перебували в нижній половині турнірної таблиці.

А ось 8 квітня «Нива» у Вінниці приймала значно серйознішого суперника – «Діназ» (Вишгород, Київська область), який ділив 1-2 місця в турнірній таблиці групи «А» другої ліги.

Перший тайм дещо активніше провели гості, в складі яких був вихованець вінницького футболу Антон Брижчук, що раніше виступав за «Ниву». Але надійно грала захисна ланка господарів поля на чолі із воротарем Максимом Гурідовим.

Другий тайм пройшов на зустрічних курсах. Обидві команди намагалися вирвати перемогу. Чудова нагода для взяття воріт була у вінницького голеадора Ігоря Маляренка, але не пощастило.

Отже, 0:0. «Нива» залишається на 8-й сходинці турнірної таблиці групи «А». Наступну гру чемпіонату України вінницькі футболісти проведуть 14 квітня в Чернівцях проти місцевої «Буковини».

Фелікс ЖАНІН