Красуня опублікувала фото з відпочинку у Швейцарії. У нього вона додала відео, на якому вона виходить на балкон свого номера. Для відновлення сил телеведуча вибрала маленький курортний район Веггіс, який знаходиться на висоті 435 м над рівнем моря. За вікном у Онуфрійчук розкинувся гірський пейзаж швейцарських Альп і озеро Люцерн.

– Чому я вибираю детокс і раджу його вам? З дитинства я звикла до оздоровчих програм у санаторіях Трускавця або Сваляви, мама щороку возила нас пити мінеральні води. Ще тоді я зрозуміла, що очищення організму і різні оздоровчі процедури – дуже необхідні речі для гарного самопочуття, хоча далеко не всі лікувальні сеанси в цих поїздках мені подобалися. Мій перший закордонний досвід був в 2018 році, а саме SHA Wellness Clinic – детокс курорт в Іспанії, де я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, – розповіла телеведуча.

– Процес старіння безпосередньо пов’язаний із зашлакованістю організму. Токсини, які ми накопичуємо протягом усього життя, з’являються внаслідок незбалансованого харчування, впливу екології та способу життя, що веде до енергетичного і функціонального дисбалансу. Тому процес відновлення здоров’я повинен починатися саме з очищення організму».

Телеведуча зупинилася у готелі Chenot Palace Weggis. Вартість найдешевшого одномісного номера в ньому становить 390 швейцарських франків на добу – це приблизно до 12 000 гривень. Вартість програми Детокс на сім днів становить 5300 франків – приблизно 160 тисяч гривень. Номер у вартість програми не включено.

Нагадаємо, нещодавно Іванна Онуфрійчук зіграла пишне весілля на Мальдівах . Вона вийшла заміж за бізнесмена з Казахстану, якого звуть Алмаз. Розважали гостей Дан Балан, Монатік, Катерина Варнава та інші.

Віталіна Володимирова