– Як відомо, на XI з’їзді партії «Слуга Народу» було затверджено новий Статут партії, а також створено нові керівні органи – Політичну Раду та Національну раду громад. До складу останньої автоматично входять голови усіх обласних організацій партії, а також Київської та Криворізької міських організацій та Кримської республіканської організації, повідомила Ірина Борзова.

– Відповідно до нового статуту, голова обласної організації обирається терміном на 2 роки. На такий же термін затверджується персональний склад нового керівного органу обласної організації – Політичної Ради.До складу Політичної Ради обласної організації партії увійшли: Анатолій Драбовський, Максим Пашковський, Сергій Борзов, Тетяна Каменщук, Віталій Урдзік, Юрій Войтович, Сергій Пліхта, Юлія Головчук, Євгеній Корнійчук, Вадим Кричковський. Головою стала Борзова Ірина Наумівна !

Також на зборах прийняли рішення про утворення Номінаційного комітету обласної організації, який здійснює розгляд заяв на вступ до членів партії «Слуга Народу».

Головою номінаційного комітету стала Юлія Головчук.

Валентина Лісова