Як відомо, у Вінницькій області було лише 2 томографи які належали державним лікарням! Решта КТ – приватні! Парадокс – правда, скільки коштів виділялось на лікарні, а на КТ, які робили діагностику пацієнту – коштів не було? Але чомусь головні лікарі «предпочитали» краще здавати в оренду приватним медструктурам приміщення і встановлювали там такі собі маленькі бізнес-центри із заробітку на вашому здоров’ї.

Здогадуєтесь чому навіть не струмочки, а ріки коштів заробляли не державні чи комунальні лікарні, а приватники?

Одна підказка – всі вони, як правило, були родинним бізнесом головних лікарів: там дружина, там син, там батько… Ось і ставали сім’ї головних лікарів багатими. А інші члени колективу – мали те що перепаде. А пацієнти взагалі мало що мали.

Але ось що повідомляє голова Гайсинськоі РДА Людмила Головашич:

– Ви часто запитуєте, що я маю на увазі , коли згадую про Саботаж «Великого будівництва» від Президента!

Мовляв, такого бути не може!

Може.

От сьогоднішній приклад!!!!

Здавалося б, все нарешті закрутилося, вчора демонтували старий і орієнтований КТ (комп‘ютерний томограф) той, що був приватний і платний! Маємо отримати новий і вже наш!!! У нове приймальне відділення!!!

І тут – бабах!

Власник виїхав, прихопивши із собою двері та вікна , з кабінету в якому працював!

Ха, ми передбачали такі ризики (!) і ще тиждень тому разом з правоохоронцями вивчили умови договору – де нічого про двері та вікна не йдеться!

Доповім , що мова не про прості двері та вікна , а про спеціалізовані , для кабінету де підвищена радіоактивність❗️

І це додаткові кошти , які можуть потягнутися з громади ( в проекті не передбачені, адже обумовлено, що приміщенння відповідне є)!

Отже що далі. 1. Все обійдеться по доброму! 2 Звернемося в СБУ та Поліцію і зробимо багато неприємностей колишньому орендарю!

Є й 3-й варіат і навіть четвертий , але думаю до них не дійде!

А ви що порадите?

P.S. Зрозуміло, за великими орендарями – великі кошти! І кількість «ворогів» до мене зросте , адже комусь увірвала чималий бізнес!

Але я сподіваюсь, злість минеться, адже мова про добрі справи ! Да , і я у свої майже п‘ятдесять вірю у те, що добро неодмінно переможе «бабло»?

А де ще ви зіткнулись із подібними ситуаціями?

Повідомляйте!

Тетяна Квасюк