Вінницька команда «Патріот-1» розділила перше-друге місця на міжобласному турнірі з хокею з шайбою серед юнаків 2013-2014 р.н. При цьому за додатковими показниками вінничани стали чемпіонами.

«Патріоти» здолали ХК «Київ» – 4:3, «Шершней» (Богуслав, Київська область) – 9:1, поступилися «Дружбі» (Харків) – 4:5 і розгромили свою другу команду – 17:1.

-Ми вже двічі їздили не змагання у Київ і одного разу – у Харків. Нижче другого місця не опускалися. Тому перемоги над хокейними містами Києвом і Харковим – це зовсім не сюрприз, – сказав тренер ХК «Патріот» 2013-2014 р.н. Дмитро Дорошенко. – Поки діти маленькі, ми нічим не гірше за лідерів вітчизняного хокею. Водночас у хокеїстів великих міст можливостей далі зростати значно більше. Зокрема, через краще матеріальне забезпечення.

Дмитро Дорошенко розповів, що його юні хокеїсти наразі мають можливість тренуватися у Льодовому клубі Центрального парку культури і відпочинку. Готуються до початку сезону Всеукраїнських змагань серед найменших хокеїстів. Він запланований на вересень.

-У Всеукраїнських змаганнях візьмемо участь вперше. Там команди будуть розбиті на групи. Під кінець сезону вони гратимуть у плей-офф за медалі, – розповів Дмитро Дорошенко.

Фелікс ЖАНІН