На коробці розміщено портрет Дмитра Гордона та два написи: «Їж досхочу» та «Смак дитинства». Коштує пачка 200 гривень. у ній 8 цукерок вагою 170 грамів. На смак “шоколадний Гордон” дуже солодкий. Начинка класична, покрита тонким шаром шоколаду. На коробці написано про “смак з дитинства”.

Зазначимо, що наприкінці 2020 року сам Дмитро Гордон казав в ефірі телеканалів, що планує випустити цукерки «пташине молоко».

«Я зараз хочу випускати, наприклад, цукерки. Є у нас фабрика у Вінниці «Солодка мрія». От я хочу зараз випускати з ними цукерки «Гордон в шоколаді», – заявив журналіст. – Вони випускають найсмачніші цукерки. Це буде найкраще “пташине молоко”».

То ж своєї обіцянки Дмитро Гордон дотримався. Користувачі у мережі оцінили креативну ідею журналіста, шанувальникам не терпиться спробувати на смак солодощі, а люди, що не мають змоги купити у своєму місті цукерки, навіть просять киян допомогти їм та надіслати поштою. Серед поціновувачів є вже і вінничани. А сам Гордон на цукерках не збирається зупинятися і випустить морозиво під своїм брендом – “Гордон на паличці”.

Віталіна Володимирова