Сімнадцять солдат строкової служби, що проходили службу у військовії частині 3008 Національної гвардії звільнилися у запас. Ще півтори роки тому вони присягали українському народу. І кожен з них пишається, що потрапив саме у лави Національної гвардії України.

За час служби вони стали справжніми професіоналами своєї справи, показали себе справжніми патріотами, зазначив командир частини полковник Володимир Джула. Він подякував усім за службу. Найкращих військовослужбовців нагородив грамотами за бездоганну службу.

«За час проходження служби у лавах Національної гвардії ви стали яскравим прикладом вірності військовій присязі та відданості державі у постійній готовності стати на захист її незалежності й територіальної цілісності. Ми радо вітатимемо кожного, хто виявить бажання продовжити військову службу вже на контрактній основі», – зазначив полковник Володимир Джула. Враховуючи карантинні обмеження, у військовій частині 3008 скоротили урочисту церемонію звільнення строковиків у запас.

«Я пишаюся тим, що виконав військовий обов’язок перед Батьківщиною. Впевнений, що усі знання та навички, які здобував під час служби знадобляться у подальшому житті», – каже звільнений у запас старший солдат Юрій Нарадовий.

Валентина Лісова