Шокуючі пристрасті розгорілись у одному з районів Вінниччини. Громада шокована побаченим шоу, адже побоїще розгорілось між очільниками села, один з яких колишній.

Ось що повідомили нам читачі «33-го»:

– Два очільники села, один з яких колишній, довгий час приховували родинну таємницю. Здавалося б, що такого могло статись між друзями дитинства, кумами, сусідами та ще й колегами. Бо обоє вони посадовці, спочатку був Михайло головою, а тепер влада перепала його наступнику — другу Андрію.

Михайло очолював громаду більше 5 років і мав красуню-дружину, яка все життя була опорою свого чоловіка, виховувала дітей та займалась господарством. Олена була прикладом для всіх підростаючих поколінь. Всім селом милувались, коли вона діток у садочок та школу водила. А два урядовці — кращі друзі дитинства. І навіть дітей один у одного похрестили. Зараз їм по 40 років. Теперішній голова Андрій вже 10 років не п’є алкоголю, навіть на професійні свята. Та і дружину свою рідко в люди виводить. Каже, що вона відмінна господарка і любить сидіти вдома. Ніколи не вихваляється своїми дітьми чи їхніми досягненнями, хоч вони щороку отримують першість на олімпіадах.

І ось було десятиріччя шлюбу екс­голови з дружиною Оленою. На святкування зібралось більше сотні людей. Бо ця пара у селі — шановані люди. Ніколи нікому у допомозі не відмовляють. Звісно, був і кращий друг — новий очільник громади, але без дружини та діток. З самого початку свята він себе поводив якось дивно. А потім почав випивати разом з гостями. Сидів скраю столу і навіть не танцював. У самому розпалі гуляння двоє друзів пішли поспілкуватись за ресторан. Розмова була недовгою… Але через пів години вже виликали «швидку».

Гості були спантеличені тим, що побачили вже наслідки кривавого побоїща між двома посадовцями. Вони безпощадно побили один одного та проклинали найгіршими словами. Проте «швидка» приїхала не до них, а до дружини Олени, яка після побаченого втратила свідомість.

Як зізналась сама жінка, в той злощасний день новий голова розповів своєму другові про давню таємницю. Що вони з Оленою — коханці. Як кажуть, класика жанру, дружина голови — коханка його заступника.

Чоловік, про це дізнавшись, почав вимагати експертизу ДНК власних дітей. І донька друга, Вікторія, виявилась також від друга Андрія.

Ще довго всі відходили від цієї мелодрами. Але ексголова не гаяв часу, забрав дружину та дітей і переїхав на батьківщину своєї матері — на Хмельниччину. Виходить, пробачив все і доньку продовжував любити.

А Андрій так і залишився головою села. Але на останніх виборах його вже не призначили старостою. Видно, все-таки люди при голосуванні врахували цей скандал.

Публічні люди — скандали теж публічні… Тому радимо всім керівникам добре придивитись до своїх заступників, які ще і в друзі набиваються, в дім входять, стають друзями родини — щоб не було ось таких любовних трикутників.

Марина Романова