Цей секс-скандал, який стався в одній зі шкіл на Вінниччині, обговорюють всі, бо такого тут ще не чули та не бачили ніколи! Микола Васильович родом з Прикарпаття, закінчив місцевий пед­університет та здобув фах вчителя фізики.

Працювати його з молодою дружиною Світланою та двома дітьми направили на Поділля. Педагог влаштувався у школу, де відразу себе добре зарекомендував. Тож вже за два роки Микола Васильович став завучем, і за невисокий зріст та животик учні прозвали його «Ка­пітошка». На уроках вчителя фізики завжди було ти­хо, що чути було, як муха летить, адже його всі боялись через суворий погляд.

Постійно в костюмі з галстуком, мова тільки про свій предмет — занадто правильний, одним словом – зануда — так про Миколу Васильовича казали колеги та школярі. А ще ж який сім’янин — дружина Світлана вчителювала в одній з елітних шкіл, дочки теж вступили до педуніверситету. Ніхто й подумати не міг, що цю сімейну ідилію зможе щось зруйнувати. Але змогло… Микола Васильович на старості років — у 52 — палко закохався. Та ще й не у будь-кого, а повію Аліну… І саме з нею занадто правильний вчитель вищої категорії наважився на справжній екстрим — знімати відео їхнього інтиму, які продвинуті учні знайшли на одному із заборонених ресурсів.

Вчитель та його коханка навіть не соромились показувати свої обличчя. А повія під час занять «цим самим» на пральній машинці ще й налаштовувала камеру телефону, щоб її добре було видно. Дехто впізнав на тих відео навіть робочий кабінет самого альфа-самця. Скоріш за все, всі від цього отримували кайф, а не якісь дивіденди. А учні мовчали, боячись, що строгий завуч «зарубає» на іспитах…

Та все таємне колись стає явним. І про цей секс-скандал теж дізнались. А сталось так, що прямо серед білого дня до школи, де працював Микола Васильович, прийшли високі та дужі чоловіки у чорному, почали погрожувати. Мовляв, шукають тут завуча, його кохана набрала кредитів, напозичалась коштів у дуже серйозних осіб. А поручителем записала свого коханця-вчителя. Борги не віддавала, а тепер втекла за кордон… І все це невідомі молодики розповіли у присутності дітей на уроці Миколи Васильовича. Учні налякались, почалась паніка, сльози, викликали батьків… А «на десерт» бандити стали тероризувати вчителя тими самими відео.

Скандал був ще той! Завуча вигнали з роботи, бо зганьбив школу, дружина покинула роботу від сорому, дочки перестали спілкуватись. А коханка Аліна взагалі поза зоною. А щоб ті відверті відео не потрапили ще кудись, чоловік продав квартиру і розрахувався з боргами коханки.

Кажуть, що після пережитого Микола Васильович дуже змінився, схуд через нерви. У школу його взяли знову, але вже просто вчителем. А ще він майже щодня публікує фото жінки та дочок, наче вимолюючи прощення. Але пізно вже, Світлана і знати не хоче про коханого-зрадника і бавить онуків…

Валентина Лісова