Днями на одному із телеканалів вийшов шостий випуск психо­ло­гіч­ного проєкту  «Детектор брехні».

Ведучий  Дмитро Кар­пачов  з’ясовував, наскільки складними можуть бути стосунки між дітьми і батьками і що робити, якщо мама зовсім не хоче чути про проблеми своїх дітей.

Пройти тест на чес­ність наважилася 23-річна Діана Танасійчук із Він­ниці. Усе життя дівчина намагалась привернути до себе увагу матері, яка постійно умисно її ігнорувала. Свого часу через склад­ні стосунки в родині Діана сама втекла до інтернату. Однак її мама і чути не хотіла про те, що в проблемах дочки її провина. У кріслі детектора брехні дівчина вирішила розповісти всю правду про себе і своє минуле. Діана сподівалась, що після цього найрідніша людина її нарешті почує. Підтримати дів­чину в студію прийшли її мама Юля, найкраща подруга Катя і близька подруга Ольга.

– Я часто почуваюсь самотньою і покинутою матір’ю, адже не відчуваю від неї підтримки. Я вже давно не розпо­відаю мамі про свої проблеми, оскільки  боюсь, що та просто перестане спілкуватися, — заявила Діана. — Більш того, якось попросила маму підтримати, проте в результаті стався скандал. Я не спілкувалася з рідними протягом трьох місяців.

Ведучий проєкту був щиро здивований такою позицією матері, адже він упевнений, що батьківська підтримка дуже важлива. Однак Юлія вважає, що її дочка вже доросла і повинна вирішувати свої проблеми самостійно. Від­сутність підтримки стала причиною того, що Діана вирішила піти жити в ін­тернат. Хоча її мама твердо впевнена, що це все через відсутність класу в тій школі, де навчалася її дочка.

За словами героїні випуску, їй дуже важко жилося в інтернаті, адже доводилося постійно боротися з булінгом від однокласників. До того ж справжній удар Діана отримала від своєї старшої сестри, коли та подружилася з дівчиною, яка найбільше знущалася з неї – тягала за коси, обзивала та наводила на неї хуліганів через заздрощі, що Діана добре вчилась. Стосунки між сестрами зіпсувались, і вони шість років майже не спілкуються… Наша зем­лячка навіть зізналась, що хотіла вбити сестру через ненависть.

Також під час випуску Дмитро Карпачов з’ясував, що в Діани були проблеми з вітчимом. Вона цілеспрямовано заважала матері будувати стосунки з чоловіками, у такий спосіб намагаючись привернути її увагу до себе. До того ж чоловік виганяв Діану з дому, піднімав ру­ку на неї та маму.

А ще 50-річний власник квартири у Він­ниці, яку винаймала героїня шоу, домагався Діану. Вона тоді дуже злякалась і нікому не зізналась, бо боялась, що звинуватять у вигадках.

Не краще склалися стосунки і з біологічним батьком. Дівчина з ним просто не спілкується. Під час шоу вона заявила, що тато її «тільки зробив», але нічого у житті не дав. А ще постійно проклинав і бажав такого життя, як у рідної матері… Змушував тягати цеглу і був готовий заплатити матері кошти, аби забрати дочку, щоби та важко працювала на нього. Зрештою, вінничанка вирішила припинити участь у проєкті і пішла з нього з виграшем 5000 гривень. Але чи вдалось Діані нарешті подружитись з мамою – покаже час.

Віталіна Володимирова