Того ж вечора неподалік “Східного” автовокзалу була бійка, яку зафіксували камери спостереження. Але чи був там зниклий Михайло, неможливо розгледіти. Його дівчина Наталя припускає, що коханого побили і вивезли з міста. На своїй сторінці у соцмережі вона закликала усіх повідомити будь-яку інформацію про Михайла.

“Я знаю, що ті, хто перейшли Міші дорогу, слідкують за всім, де ми шукаємо, що ми робимо, відслідковують соцмережі, я хочу звернутися до вас! Благаю, якщо вже сталася така ситуація, повідомте нам будь-яким чином місце знаходження Міші, напишіть у соцмережі, купіть нову карточку, подзвоніть і скажіть, (якщо не дай Бог Міші уже немає з нами, мама хоче, нормально поховати свою дитину). Я знаю, що багато людей бачили і знають, але мовчать, я не боюсь ніяких бандитів, бариг, наркоманів, переверну всю Вінницю, всю область, всю Україну. Ми все одно не перестанемо його шукати», – закликає Наталя Мельник.

Нагадаємо, у Вінниці вже десятий день шукають безвісти зниклого 24-річного Михайла Зубчука.

Його прикмети: зріст 190 см, середньої тілобудови, темно-русе волосся, сірі очі. На момент зникнення був одягнений: чорний светр з яскравим листям і білим написом, темні джинси, темну куртку та чорні кросівки. Особлива прикмета: на руці кольорове татуювання у вигляді емблеми BMW. Правоохоронці просять усіх, кому щось відомо про місце перебування Михайла Зубчука, або тих, хто володіє будь-якою інформацією, яка може допомогти у його пошуках, звертатися до поліції за телефонами: 0432 59 43 59, 59 41 55, 097 946 13 77 або 102.

Людмила ПОЛІЩУК