Вінницький боксер прийняв хрещення публічно в «Паломнице». Бо в кандидата у мери Вінниці від ОПЗЖ, який не пройшов і розлучився із «зірковою» дружиною Мариною Боржемською, «чорна полоса».

Вінничанин — відомий боксер, він висувався кандидатом від ОПЗЖ на мера Вінниці, але не пройшов.

Кума Путіна, дружина проросійського політика Віктора Медведчука Оксана Марченко у новій серії свого пропагандистського фільму «Паломниця» похрестила відомого він­ницького боксера В’ячеслава Узєлкова. Спортсмен поскаржився Марченко, що у його житті «чорна смуга».

«Сім’я розпалася, проблеми на роботі, здоров’я нікудишнє. Я – та оболонка, яка всередині повністю розвалюється», – розповів боксер.

Нагадаємо, що вінничанин В’ячеслав Узєлков 2018 року розлучився із дружиною Мариною Боржемською. Ініціатор розриву — дружина, котра втомилася терпіти його неадекватність. Боксер публічно назвав експоловинку «тварюкою, яка його кинула».

Оксані Марченко він поскаржився, що дружина заблокувала його номер, тож Узєлков не може спілкуватися з дітьми – 11-річним сином і 8-річною донькою. А ще розповів, що не пам’ятає, чи його хрестили у дитинстві. Оксана Марченко одразу ж заявила, що єдиний вихід для боксера – це віра, і стала для Узєлкова хрещеною мамою.

Нагадаємо, багатосерійний проєкт «Паломница» присвячений церкві Московського патріархату. Його виробництво благословив предстоятель РПЦ в Україні Митрополит Онуфрій.

Наразі відзнято сім се­рій. І героєм однієї з них став Слава Узєлков, відомий український боксер, котрий був членом журі на передачі «Україна має талант» та свівведучим шоу «Зважені та щасливі». Минулого року «Опозиційна платформа — За життя» висунула його кандидатом на посаду Вінницького міського голови. Вибори В’ячеслав програв.

Що ж, «чорна смуга» справді настала в його житті після розлучення з дружиною. Можливо, тому він пішов шукати заспокоєння у проєкт Оксани Марченко.

Ілона ВАЛЬТЕР